Σήμερα ΓΣ στην Επισκοπή για μετατροπή σε ΠΑΕ

Ο ΑΟ Επισκοπής περιμένοντας τις εξελίξεις για το σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά (Super League2 ή Football League) σήμερα στις 19.00 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει την σημαντική Γενική Συνέλευση για την μετατροπή του ερασιτέχνη σε ΠΑΕ.

Το διοικητικό ραντεβού είναι προγραμματισμένο στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, όπου τα «ταμειακώς εντάξει» μέλη των γυπαετών θα ψηφίσουν προκειμένου να ορισθεί προσωρινή πενταμελή επιτροπή, ούτως ώστε έπειτα από λίγες μέρες να γίνουν οι απαραίτητες νομικές διεργασίες για να τελεσφορήσει το όλο ζήτημα και η Επισκοπή να ξαναγίνει ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για την σημερινή Γενική Συνέλευση, «Ο ΑΟ Επισκοπής καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 και ώρα 19.00 στα γραφεία μας στην Επισκοπή με θέματα ημερησίας διάταξης:

Α) Απόφαση των μελών του σωματείου για την μετατροπή του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού τμήματος σε Π.Α.Ε.

Β) Καθορισμός του ύψους του Μετοχικού Κεφαλαίου της Π.Α.Ε.

Γ) Ορισμός πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής για την διαχείριση των εργασιών σύστασης της Εταιρείας και υπογραφή του πρώτου καταστατικού της ΠΑΕ.

Δ) Λοιπά θέματα – Παροχή εξουσιοδότησης στο Δικηγορικό Γραφείο του Δικηγόρου Αθηνών Κων/νο Μανταδάκη, προκειμένου να προβεί στις απαιτούμενες για τα ανωτέρω νομικές ενέργειες για δημοσιοποίηση και τελική έγκριση της ΠΑΕ.

Δικαίωμα Συμμετοχής στην Γ.Σ. έχουν τα Μέλη του Σωματείου που είναι ταμειακώς εντάξει.Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο στις 12 Αυγούστου και ώρα 19.00».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}