Σήμερα συνεχίζεται με 5 ματς η 5η αγωνιστική στην Β’ ΕΠΣΡ

Ο κύριος όγκος της 5ης αγωνιστικής στην Β’ ΕΠΣΡ είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί σήμερα Κυριακή, με 5 παιχνίδια να γίνονται στις 11.00 το πρωί ή στις 15.00 το απόγευμα.

Η πρωτοπόρος Δόξα Πλατανέ αντιμετωπίζει στα Μισίρια τον ομόσταυλό της Απόλλωνα στις 11.00 το πρωί, την ίδια ώρα όπου η 2η ομάδα με το απόλυτο (αλλά με 3χ3) ο Φοίνικας θα παίξει με τα Γεράκια στο Γεράνι. Επίσης στις 11.00 σήμερα το πρωί, ο Κεραυνός θα φιλοξενήσει το Αρκάδι Αγγελιανών στο γήπεδο Ατσιποπούλου. Η αυλαία της 5ης αγωνιστικής θα πέσει στις 15.00 το απόγευμα της με δύο παιχνίδια, Παναρκαδικός-Αναγέννηση ΜΠΣΡ στα Μισίρια και Κάλυβος-Μέλαμπες στα Λιβάδια.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (5η)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

11.00 Γεράκια Γερανίου Φωκά – Φοίνικας (Γερανίου – Συργούνη, Καλυβιανάκης, Πατελάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Κουτσουράκης).

11.00 Απόλλωνας – Δόξα Πλατανέ (Μισιρίων – Ν. Σαρής, Χονδρογιάννης, Κοντούλας – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δελήμπασης).

11.00 Κεραυνός – Αρκάδι Αγγελιανών (Ατσιποπούλου – Καραγιαννόπουλος, Κετεσίδης, Έλληνας – Παρατηρητής Διαιτησίας: Βυζιργιανάκης).

15.00 Κάλυβος – Μέλαμπες (Λιβαδίων – Βοσκάκης, Λιοδάκης, Ψωφάκης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Γαγάνης).

15.00 Παναρκαδικός – Αναγέννηση ΜΠΣΡ (Μισιρίων – Ν. Σαρής, Έλληνας, Χονδρογιάννης – Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρακάκης).

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Φλόγα Ρουστίκων – Λίβας   1 – 3

(52’ Σακελλαρίδης – 7’ Μίτου, 72’ Χατζάι, 78’ Π. Δασκαλάκης)

Ρεπό: Αγία Γαλήνη

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM