5 Δεκεμβρίου 2022

Σήμερα (11.00) κληρώνει για Α’, Β’ και Κύπελλο ΕΠΣΡ

Ημέρα κληρώσεων η σημερινή για τα τοπικά πρωταθλήματα και Κύπελλο Ρεθύμνου, με το ραντεβού να είναι στις 11.00 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣΡ και μέσω live streaming από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣΡ και το Rethymnosports.gr.

Η Κατηγορία 2022-2023 θα διεξαχθεί με 13 ομάδες με την σέντρα να είναι προγραμματισμένη για 8-9/10, η Β’ με 8 (προστέθηκε την ύστατη ώρα και η Κ20 της ΠΑΕ Επισκοπής) με σέντρα 29-30/10. Το Κύπελλο θα διεξαχθεί με 14 ομάδες με την έναρξη του να είναι άγνωστη λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την εγγραφή στο Μητρώο ΓΓΑ.

«Στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ οι κληρώσεις Α’ & Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-2023, αλλά και του ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022-2023. Η διαδικασία θα καλυφθεί LIVE STREAMING στο κανάλι της ΕΠΣΡ στο youtube και μέσω της ιστοσελίδας της ΕΠΣΡ (epsr.gr) », αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣΡ.

 

Οι συμμετοχές στις τρεις διοργανώσεις ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ είναι οι εξής:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΡ (14 ΟΜΑΔΕΣ)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Αστέρας Περάματος, ΑΟΝ Αστέρας, ΑΟ Άρης, Ερμής Ζωνιανών, Λιβάδια, Ρεθυμνιακός, ΑΟ Ποσειδών, Τάλως Μελιδονίου, Δόξα Πλατανέ, Φοίνικας, Σπήλι, ΟΦ Αρμένων, Αρκάδι Αγγελιανών, Κ20 ΠΑΕ Επισκοπής.

 

Α’ ΕΠΣΡ (13 ΟΜΑΔΕΣ σε 2 ΓΥΡΟΥΣ)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Αστέρας Περάματος, ΑΟΝ Αστέρας, ΑΟ Άρης, Ερμής Ζωνιανών, Λιβάδια, Ρεθυμνιακός, ΑΟ Ποσειδών, Τάλως Μελιδονίου, Δόξα Πλατανέ, Φοίνικας, Σπήλι, ΟΦ Αρμένων, Αρκάδι Αγγελιανών.

 

Β’ ΕΠΣΡ (8 ΟΜΑΔΕΣ σε 2 ΓΥΡΟΥΣ+ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΩΤΟΥΣ)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ, ΑΟ Μελάμπων, Φλόγα Ρουστίκων, ΑΓΟΔΑ-Παναρκαδικός, Λίβας, Γεράκια Γερανίου Φωκά, Απόλλωνας, Κ20 ΠΑΕ Επισκοπής.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *