Σεμινάριο της Sportradar στην Επισκοπή

Το πρόγραμμα ακεραιότητας Ε.Π.Ο προς ΠΑΕ SuperLeague1, SuperLeague2, FootballLeague συνεχίστηκε με έναν νέο κύκλο υποχρεωτικών σεμιναρίων webinar.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Sportradar, αποκλειστικό συνεργάτη της UEFA στον τομέα της παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων προς ανίχνευση περιπτώσεων στοιχηματικής απάτης, έγινε ενδελεχής ενημέρωση προς τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό σταφ και το προσωπικό της ΠΑΕ Επισκοπής από τον κ. Γαλάνη.

Όλοι στην ΠΑΕ, λίγο πριν την χθεσινή (Δευτέρα 26/4) απογευματινή προπόνηση, ενημερώθηκαν τις αιτίες, τις παγίδες που στήνονται, την επικινδυνότητα που ελλοχεύει ακόμα και ένα απλό μήνυμα σχετικά με αγώνες από κάποιον άγνωστο μέσα από τα social media.

Άπαντες ενημερώθηκαν για τις προσπάθειες που καταβάλλονται να εντοπίζονται οι ύποπτοι αγώνες, ή τα ύποπτα άτομα από την Sportradar αλλά και τί επιπτώσεις μπορεί να έχει όλο αυτό στη ζωή ή στην καριέρα ενός αθλητή όπου μπορεί να οδηγήσει μέχρι την ολική αθλητική αλλά και οικονομική καταστροφή του.

Πρόκειται για ένα ενημερωτικό πρόγραμμα το οποίο μάλιστα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 29/4/2021 για τις ομάδες της FootballLeague για να ενσωματωθεί η ειδική βεβαίωση στον φάκελο αδειοδότησης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *