7 Δεκεμβρίου 2023

Σε δημοπρασία οι φανέλες Πέτγουεϊ και Κούμουλου

Ξεκίνησε η δημοπρασία των δύο φανελών – του Μπρέντ Πέτγουεϊ και του Γιώργου Κούμουλου – που έδωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean, στηρίζοντας τις προσπάθειες του Charity Idols. Επίσης η Ρεθυμνιώτικη ΚΑΕ, έδωσε την μπάλα του αγώνα Ολυμπιακός – Ούνιξ Καζάν στο «4ο τουρνουά Π. Οικονομάκης» με τις υπογραφές των παικτών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα, www.charityidols.gr, προσφέροντας βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean. «Σε συνέχεια της κοινωνικής της δράσης, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean συμμετέχει στην προσπάθεια του Charity Idols. Όπως είχε γίνει γνωστό κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του 4ου Διεθνούς Τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», δύο πρώην παίκτες μας, οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Γιώργος Κούμουλος προσέφεραν τις φανέλες τους για να μπουν σε πλειστηριασμό, ώστε τα χρήματα που θα μαζευτούν να δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής των παικτών.
Η φανέλα του Μπρεντ Πέτγουεϊ είναι από την σεζόν 2012/13, ενώ του Γιώργου Κούμουλου είναι από την συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στις 25 Μαρτίου του 2007 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.
Οι συλλεκτικές αυτές φανέλες έχουν ήδη μπει σε δημοπρασία στην ιστοσελίδα www.charityidols.gr, για όποιον θέλει να τις αποκτήσει, προσφέροντας βοήθεια σε αυτούς που έχουν ανάγκη».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *