Σε 3 Παγκρήτια Τουρνουά οι μικροί αθλητές του ΟΑΡ

1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα «Πορτοκαλί Γήπεδο»
Στον Ο.Α.Α.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ βρέθηκαν 7 αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου στις 8 Μαρτίου συμμετέχοντας στο 1ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα «Πορτοκαλί Γηπέδου» για παιδιά γεννημένα από το 2007 έως το 2009.
Συνολικά 84 παιδιά από όλη την Κρήτη πήραν μέρος στο πρωτάθλημα (44 αγόρια και 35 κορίτσια) με το Ρέθυμνο να δηλώνει ” παρόν ” μόνο στην κατηγορία των αγοριών.
Οι αγώνες διεξήχθησαν  στα 2 νικηφόρα tie break (7 πόντοι) και υπήρχε και ταμπλό διπλής ευκαιρίας για τους ηττημένους του πρώτου γύρου του κυρίως ταμπλό. Αισθητή, λοιπόν, η παρουσία του Ο.Α.Ρ. στην κατηγορία των αγοριών με 4 αθλητές μας να φτάνουν στην φάση των 16 και όλους να «μετράνε» τις δυνάμεις τους και να κερδίζουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γεωργόπουλος Νικόλας, ενώ είχε χάσει στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό, κατάφερε και συγκέντρωσε τις δυνάμεις του και το παιχνίδι του και πραγματοποίησε 3 συνεχόμενες νίκες στο ταμπλό διπλής ευκαιρίας για να βρεθεί στους 16 της διοργάνωσης, όπου και συνέχισε την πορεία του μέχρι την 8άδα, όπου και ηττήθηκε από τον νικητή του τουρνουά, Τσατσάκη Έκτορα.
Ρεθεμνιώτικη υπόθεση ήταν άλλος ένας προημιτελικός, αφού οι αθλητές μας Μαυρομάτης Μιχάλης και Αλεξανδρινός Έκτορας βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον πρώτο να επικρατεί στο 3ο tie break. Ο Μαυρομάτης Μιχάλης ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Δολιανίτη Η. του Ο.Α.Α. σε ένα πολύ καλό αγώνα, που κρίθηκε και αυτός στο 3ο tie break. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου (Νικολακάκη Λευτέρη, Γεωργόπουλο Νικόλα, Γιοβάνοβιτς Εμμανουήλ, Παρασύρη Σοφοκλή, Σπυρόπουλο Γιάννη, Αλεξανδρινό Έκτορα, Μαυρομάτη Μιχάλη), αλλά και στους γονείς για τη συμμετοχή και τη μαχητικότητα τους.


1ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις «Κόκκινου Γηπέδου»
Σε συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ο.Α. Ρεθύμνου οι Σπυριδάκης Γιάννης και Καλογριδάκης Ηρακλής βρέθηκαν στις 9/3 στον Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ για το 1ο Παγκρήτιο Τουρνουά Κόκκινου Γηπέδου για παιδιά γεννημένα από το 2009 έως το 2011.
Συνολικά 40 παιδιά ( 18 αγόρια και 12 κορίτσια) από όλη την Κρήτη συμπλήρωσαν τις 2 κατηγορίες, όπου κάθε μία χωρίστηκε σε Ομίλους των 4 ή 5 αθλητών για να ακολουθηθεί σύστημα round robin (όλοι με όλους στον όμιλο) σε ένα tie break των 10 πόντων. Μια μέρα γεμάτη τένις και παιχνίδια απόλαυσαν οι μικροί αθλητές, αλλά και πλούσιες εμπειρίες για το τενιστικό μέλλον.
Πολύ καλή απόδοση αλλά και χαρακτήρα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από τους αθλητές μας με 3 στις 4 νίκες για τον Σπυριδάκη Γιάννη και 4 στις 4 νίκες για τον Καλογριδάκη Ηρακλή.
Συγχαρητήρια στον Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ για την όμορφη διοργάνωση αλλά και στους γονείς για την συμμετοχή τους και την άψογη στάση τους.


2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Τένις «Πράσινου Γηπέδου»
Στις 13-14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το 2ο Παγκρήτιο Τουρνουά Πράσινου γηπέδου για αγόρια και κορίτσια γεννημένα το 2007 – 2008.
Στον Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ διεξήχθησαν οι αγώνες των κοριτσιών, εκεί όπου πήρε μέρος και η Ηλιάκη Αθηνά του Ο.Α.Ρεθύμνου, η οποία έφτασε μέχρι την οκτάδα της διοργάνωσης.
«Απουσίες» υπήρξαν από την κατηγορία των αγοριών, με τρεις αθλητές του Ο.Α.Ρ. να συμμετέχουν στους αγώνες, που έλαβαν χώρα στον Α.Α.ΧΑΝΙΩΝ. Καλές εμφανίσεις και «σημάδια» βελτίωσης έδειξαν οι Γεωργόπουλος Νικόλας, Σπυρόπουλος Γιάννης και Μαυρομάτης Μιχάλης με τον τελευταίο να χάνει στα προημιτελικά από τον νικητή της διοργάνωσης.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές ομίλους, στους γονείς και συνοδούς, αλλά κυρίως στους μικρούς αθλητές απ’ όλα την Κρήτη, που κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των δύσκολων συνθηκών ενός «καυτού» Σαββατοκύριακου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *