28 Ιανουαρίου 2023

Σημαντικό σεμινάριο Ju Jitsu στο Ρέθυμνο

Ένα από τα σημαντικότερα σεμινάρια Ju Jitsu που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, διεξήχθη στο Ρέθυμνο το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου.
Με εκπαιδευτή τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Βίκτωρα Σιώπη (6o DAN Judo), αθλητές μικρών ηλικιών και ενήλικες διδάχθηκαν αποτελεσματικές τεχνικές ρίψεων στο αγωνιστικό μέρος του αθλήματος, το οποίο γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στο Ρέθυμνο και στο σύνολο της χώρας γενικότερα.
Στο σεμινάριο, το οποίο είχε μεγάλη συμμετοχή, έλαβαν μέρος αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου (Π. Κανακαράκης), του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ατσιποπούλου (Γ. Δημητρόπουλος), της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου (Β. Συνολάκης), του Συλλόγου Μαχητικών «Πολυδάμας» Σπηλίου (Ν. Κόνδυλας). Επίσης, συμμετείχαν αθλητές από τους Συλλόγους Χανίων «Κερίτης» (Δ. Μαρινάκης) και «Κουρήτες» (Δ. Μπιτσαξής), καθώς η Ακαδημία Αθλόπολις Ηρακλείου (Γ. Ζαϊμάκης).
Ο καθηγητής κ. Σιώπης, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πολύ καλό επίπεδο των αθλητών, τονίζοντας ότι έμεινε εντυπωσιασμένος από τη συμμετοχή αθλητών μικρών ηλικιών όσο και από το αγωνιστικό επίπεδο των μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών, οι οποίοι ετοιμάζονται να λάβουν μέρος στις μεγάλες διοργανώσεις που πρόκειται να διεξαχθούν το επόμενο διάστημα.
Παράλληλα, ο κ. Σιώπης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ικανότητες και στο ήθος των προπονητών των συλλόγων, τονίζοντας ότι αποτελούν αναγνωρισμένα στελέχη του Ju Jitsu στην Ελλάδα. Επεσήμανε ακόμα ότι είναι δάσκαλοι που συμβάλλουν στην ανάδειξη αθλητών με αγωνιστικές ικανότητες, ήθος και πειθαρχία.
Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Λυκείου. Τα σωματεία του Ρεθύμνου ευχαριστούν την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου και την Διευθύντρια του 1ου Λυκείου, για την παραχώρηση του χώρου.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *