20 Απριλίου 2024

Σκέψεις αποχώρησης απο Ζομπανάκη

Μία από τις σημαντικότερες και πιο κομβικές περιόδους στην ιστορία του διανύει το Ρέθυμνο Cretan Kings, μιας και υπάρχουν σκέψεις αποχώρησης από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, Κωστή Ζομπανάκη.

Μία από τις πιο αξιόπιστες και συνεπείς ομάδες – πρότυπο του πρωταθλήματος θα ορίσει το μέλλον της στο αυριανό Δ.Σ. της. Από χθες έχουν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια που θέλουν τον ισχυρό άνδρα της Ρεθυμνιώτικης ΚΑΕ να εξετάζει σοβαρά την αποχώρηση του, αισθανόμενος προβληματισμένος για τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος αλλά και απογοητευμένος από τη λειτουργία της λίγκας. Σε όλα αυτά συμβάλει, φυσικά, και το γεγονός των τεράστιων απωλειών των εσόδων της φετινής σεζόν που προκάλεσε η πανδημία, αλλά και το αβέβαιο μέλλον του πρωταθλήματος, που ούτως ή άλλως με το υπάρχον καθεστώς «νοσεί».

Για αυτό άλλωστε δημιούργησε ένα «μέτωπο» για την εξέλιξη της Basket League, όντας ο εμπνευστής της αυστηροποίησης των κριτηρίων συμμετοχής. Μάλιστα, αυτήν την ώρα πραγματοποιείται το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για την ψήφιση των συγκεκριμένων κριτηρίων, με τον Κωστή Ζομπανάκη να απουσιάζει και τον Διευθύνων Σύμβουλο της ομάδας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, να την εκπροσωπεί.

Σχετικά, πάντως, με το τι απόφαση θα πάρει θα το μάθουμε αύριο, όπου στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στο Ρέθυμνο με τον Κωστή Ζομπανάκη και τα μέλη της διοίκησης.

Πηγή: goodnet

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *