Σπουδαία εμφάνιση από τον Θ. Πίσσα στον «Lailias Mountain Running»

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο δρομέας του ΣΔΥΡ Θεόδωρος Πίσσας, ανοίγοντας την «αυλαία» των δρομικών εμφανίσεων του Ρεθυμνιώτικου συλλόγου, στην επιστροφή στους αγώνες, μετά το δεύτερο lockdown.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Ο Θ. Πίσσας έτρεξε την Κυριακή στην 5η διοργάνωση του δύσκολου ορεινού αγώνα των Σερρών «Lailias Mountain Running», καταφέρνοντας να τερματίσει στη 10η θεση στην κατηγορία 40-49 και στην 35η θεση της γενικής ανάμεσα σε 89 δρομείς, στην απόσταση των 27χιλ., σε υψομετρικό θετικό 1483μ., σημειώνοντας πολύ καλή επίδοση με χρόνο 3 ώρες 46 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα τερμάτισε στην

Στον αγώνα των 27χλμ., νικητής στους άντρες ήταν ο Γιάννης Κουρκουρίκης με χρόνο 2.36.35, ενώ στις γυναίκες κέρδισε η Νικολέτα Τζαβάρα με επίδοση 3.16.49.

Φέτος, στον απαιτητικό αγώνα «Lailias Mountain Running», υπήρχαν οι κλασσικές διαδρομές των 12 και 27χλμ. και προστέθηκε μία ολοκαίνουρια διαδρομή των 46χλμ. με την ονομασία «Lailias Marathon Trail»!

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *