Στεφανίδης: «Ευτυχισμένος για τους παίκτες μου!»

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην Επισκοπή μετά από τη σπουδαία νίκη επί του Εθνικού στον Ταύρο, με τον Μάρκο Στεφανίδη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μοιράζοντας συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Ο έμπειρος τεχνικός, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος για την εφαρμογή του πλάνου σε απόλυτο βαθμό, που έφερε και εν τέλει τη νίκη, που φέρνει άλλο αέρα στην Επισκοπή. «Είμαστε ευτυχισμένοι μετά από τέτοια νίκη. Όχι γιατί κερδίσαμε τον πρωτοπόρο Εθνικό. Εγώ προσωπικά νιώθω ευτυχισμένος πιο πολύ για τους παίκτες μου, για το πόσο αξίζουν οι ίδιοι και για να δουν που άξιζε να βρίσκεται αυτή η ομάδα.

Βαδίσαμε πάνω σ’ ένα πλάνο που είχαμε φτιάξει 1000% στο πως το χωρίζουμε το ματς σε ενότητες αλλά και το πόσο το υπηρετήσαμε.

Δόξα τω Θεώ, πήγαν όλα όπως τα υπολογίζαμε έχοντας για μεγάλο όπλο την ποιότητα των παικτών, το σκάουτινγκ και φυσικά, το πόσο «γυάλιζε το μάτι των παικτών μου. Αυτό το στοιχείο που δεν είχαμε τα τελευταία παιγνίδια καθώς μοιάζαμε αλαζόνες και το πληρώσαμε. Αυτή τη φορά το μάτι τους «γυάλιζε» από την αρχή και τα καταφέραμε.

Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίες και του ομίλου και μπορέσαμε σε μια πολύ κρίσιμη φάση να σηκώσουμε το ανάστημά μας και πήραμε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί. Συγχαρητήρια σε όλους.

Συγχαρητήρια και στους Κρητικούς που ήταν στο γήπεδο και έδωσαν μια αύρα πολύ διαφορετική. Πιστεύω να ένιωσαν την ίδια χαρά τόσο στο γκολ όσο και στο τέλος του αγώνα όπως την νιώσαμε και εμείς», τόνισε στις δηλώσεις του ο Μάρκος Στεφανίδης.

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM