Στεφανίδης: «Με πάθος για να πάρουμε τη νίκη»

Να βγάλουν το πάθος των προηγούμενων αγώνων ακολουθώντας και εφαρμόζοντας τους κανόνες που έχουν θέσει το τελευταίο διάστημα, περιμένει ο Μάρκος Στεφανίδης από τους παίκτες του, στο Κυριακάτικο παιχνίδι (15.00) στις Μουρνιές με το ΣΥΝΚΑ.

Ο τεχνικός της Επισκοπής μιλώντας για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, όπου θα καθίσει ξανά στον πάγκο μετά από 1 και πλέον μήνα λόγω τιμωρίας, τόνισε τα παρακάτω: «Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιγνίδι. Όπως έχω δηλώσει και τις προηγούμενες φορές, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, αποκτά ιδιαίτερη σημασία το κάθε ματς προκειμένου να είμαστε πάντα κοντά στους πρωτοπόρους και στην προσπάθεια που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα.

Όσο πιο ψηλά φτάσουμε μέχρι τις 14 Απριλίου τόσο το καλύτερο.

Για τον αγώνα όμως πρώτα απ’ όλα, γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει. Παίζουμε με μια ομάδα που «καίγεται» κι αυτή για βαθμούς. Από ‘κει και πέρα όμως, πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό ματς. Αν οι παίκτες μου εφαρμόσουν τους κανόνες που έχουμε θέσει τις τελευταίες εβδομάδες και συγκεντρωθούν με πάθος σ’ αυτό που κάνουν και δεν είμαστε αλαζόνες, θεωρώ ότι έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες να πανηγυρίσουμε τους βαθμούς της νίκης». Ερωτηθείς ο έμπειρος τεχνικός, για το γεγονός ότι η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ χάνει πολύ δύσκολα στο γήπεδό της, απάντησε: «Γι’ αυτό λέω ότι είναι σημαντικό το ματς. Από την άλλη όμως έχει χάσει και κάποια ματς έστω και δύσκολα. Τίποτε δεν θα είναι εύκολο την Κυριακή. Πρώτα-πρώτα παίζουμε σε πλαστικό τάπητα, θα βρέχει και ο αντίπαλος έχει μεγάλο κίνητρο. Από την πλευρά μας όμως, δεν έχουμε δικαίωμα να δικαιολογηθούμε ότι παίζουμε σε συνθετικό ή ότι ο καιρός είναι άστατος ή βροχερός. Έχουμε παίξει φέτος σε δύσκολες καιρικές συνθήκες όπως όλες οι ομάδες αλλά, έχουμε κερδίσει πολλές φορές και σε έδρες όπου ο αντίπαλος έδειχνε πολύ-πολύ δυνατός».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM