Στεφανίδης: «Νίκη με πολλαπλά οφέλη…»

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος ο Μάρκος Στεφανίδης από το ντεμπούτο του στον πάγκο της Επισκοπής και το σπουδαίο «2» που απέσπασε στον Κορυδαλλό, επικρατώντας με 1-0 της Προοδευτικής.

Ο 51χρόνος τεχνικός χαρακτήρισε τη νίκη της Επισκοπής τεράστια, γιατί τα οφέλη είναι πολλά από αυτό το αποτέλεσμα, όπως εξηγεί, ο ίδιος. «Ήταν μια τεράστια νίκη. Για τέσσερις λόγους… α) Η συγκομιδή των τριών βαθμών, β) η ψυχολογική ανάταση της ομάδας, γ) ότι ευχαριστήσαμε τον κόσμο, την διοίκηση και δ) ότι οι ποδοσφαιριστές ένιωσαν ξανά να πατούν στα πόδια τους.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι σε μια καυτή έδρα. Η δυσκολία του παιγνιδιού μεγάλωσε όταν αντιμετωπίσαμε και αυτή τη διαιτησία (είχαμε πολλά σφυρίγματα εις βάρος μας).

Προσεγγίσαμε όμως σωστά το παιγνίδι και τα παιδιά ξετύλιξαν όλες τις αρετές τους και υπηρέτησαν σωστά το σχέδιο.

Στο α’ ημίχρονο βγάλαμε πολλή ποιότητα ως ομάδα. Βγήκε στο έπακρο ό,τι είπαμε με τα παιδιά πριν από το ματς αλλά και σ’ αυτές τις δυο μέρες που δουλέψαμε. Το σκάουτινγκ βγήκε κι αυτό επίσης.

Στο β’ ημίχρονο είχαμε καλές στιγμές αλλά νομίζω ότι εκεί έπρεπε να διαχειριστούμε το υπέρ μας αποτέλεσμα.

Βλέποντας κάποιος τον αγώνα στο σύνολό του, μπορούσε να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει μια πιο ευρεία νίκη μέσα σε μία καυτή έδρα από την οποία δε νομίζω να περάσουν πολλές ομάδες».

Αυτό για το οποίο όμως χαίρομαι είναι ότι ήταν σα να τα είχα τα παιδιά καιρό μαζί μου.

Τώρα, έχουμε 10 μέρες για να δουλέψουμε ακόμη πιο καλά».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM