Στεφανίδης: «Παντού για τη νίκη…»

Ο Μάρκος Στεφανίδης μιλώντας για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό, εξέφρασε την αισιοδοξία του για θετικό αποτέλεσμα.

Βασικός στόχος του είναι να περάσει στην ομάδα τη νοοτροπία νικητή, είτε αγωνίζεται εντός είτε εκτός έδρας. «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά στο ματς με την Προοδευτική. Για μένα δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιγνίδι. Το πρώτο βασικό στοιχείο όπου θα πρέπει να περάσω στην ομάδα είναι αυτό της νίκης είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας».

Αναφορικά με το που θα κριθεί το παιχνίδι, ο Στεφανίδης δεν θέλησε να δώσει απάντηση, αλλά ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο το προφίλ και το dna μιας ομάδας, όπως η Επισκοπή. «Όλα μπορούν να κριθούν σε οποιεσδήποτε ποδοσφαιρικές διαδικασίες. Στη δύναμη ή και στις στατικές φάσεις… Δεν μπορούμε όμως να το προδικάσουμε από τώρα. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο και να παρουσιάσουμε το προφίλ, και το dna που επιτάσσει μια ομάδα όπως η Επισκοπή».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *