Στην Β’ Εθνική ανέβηκε ο Ο.Α. Ρεθύμνου

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου κέρδισε την άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία ανδρών στο Διασυλλογικό τουρνουά, που έγινε στο Ρέθυμνο στις εγκαταστάσεις τένις του ΔΑΚ ΓΑΛΛΟΥ. Στο τουρνουά πήραν μέρος εκτός του Ο.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝΙΑΣ (Χανιά) και ο Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Κάθε ομάδα αντιμετώπισε την άλλη σε δύο αγώνες μονού και ενός διπλού. Το Ρέθυμνο κέρδισε με 3-0 τον Αγ. Νικόλαο και με 2-1 τα Χανιά. Ενώ, ο Αγ. Νικόλαος κέρδισε 2-1 τα Χανιά.
Οι φίλοι του τένις, που παρακολούθησαν δύο μέρες τους αγώνες είδαν πλούσιο θέαμα και βοήθησαν με την παρουσία τους την ομάδα μας. Την ομάδα του Ρεθύμνου αποτελούσαν οι αθλητές Μιμίνης Γιάννης και Σαββάκης Νίκος με προπονητή τον Τσαγλιώτη Μανόλη. Την επόμενη χρονιά το Ρέθυμνο θα πάρει μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Επίσης, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου έγινε στο Ηράκλειο το Τουρνουά “Ακαδημιών” για παιδιά, που δεν έχουν δελτίο αθλητή. Περίπου 80 παιδιά απ’ όλη την Κρήτη διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα, ενώ τους δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια από τη Ζ’ Ένωση τένις Κρήτης.
Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθούν τα Masters (για τους καλύτερους 8 αθλητές των κατηγοριών 12, 14 και 16 ετών), με τον Ο.Α.Ρ. να εκπροσωπείτε από τους Τσαγλιώτη Αντώνη, Πολιουδάκη Άννα Μαρία και Ντεβετζίδη Αλέξανδρο.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *