16 Απριλίου 2024

Στην Ιταλική Lorenzo mola ASD ο Δαβαρίας

Η Pedale Casalese-Lorenzo mola ASD απέκτησε τον νεαρό Ρεθυμνιώτη ποδηλάτη Γιάννη Δαβαρία από τον ΠΑΣ «Άτλας».

Η Ιταλική ομάδα συμφώνησε με τον 17χρονο αθλητή για τον επόμενο ένα χρόνο ο οποίος θα αγωνίζεται στην κατηγορία junior men (έφηβων) της γειτονικής χώρας. Η μεταγραφή αυτή δίνει την δυνατότητα στον Δαβαρία να αγωνίζεται την νέα σεζόν στο υψηλότερο επίπεδο εφήβων στον κόσμο.

Ο πρόεδρος της Pedale Casalese-Lorenzo mola ASD, Mario Massimini καλωσόρισε τον Ρεθυμνιώτη αθλητή στα γραφεία της ομάδας συνοδευόμενος από τον Παραολυμπιονίκη του Σύδνεϋ 2000 και τώρα σχολιαστής του RAI sport, Pierangelo Vignatti.

Ως αθλητής της Ιταλικής ομάδας, ο Γιάννης Δαβαρίας μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του δήλωσε στο Rethymnosports.gr: «Η μεταγραφή αυτή έγινε κυρίως χάρη στην δουλειά και την υποστήριξη του προπονητή μου στην ομάδα του «Άτλα» κ. Βαρβεράκη και τον πρόεδρο της νεας μου ομάδας κ. Πιέρ Άντζελο Βινιάτι, που με βοήθησαν στην μεταγραφή αυτή και του ευχαριστώ πολύ. Επιπρόσθετα είναι το αρχικό στάδιο πραγματοποίησης του ονείρου μου, που είναι να γίνω επαγγελματίας ποδηλάτης και να συμμετέχω στο υψηλότερο επίπεδο εκπροσωπώντας την Ελλάδα.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *