Στην «μάχη» από σήμερα «Κότσι/Ζούπα» στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες «Baku 2015»

Τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων των Ευρωπαϊκών Αγώνων «Μπακού 2015» έμαθε η Ελληνική εθνική ομάδα του Beach Volley ανδρών, Γιώργος Κοτσιλιάνος / Νίκος Ζουπάνης, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Οι «Κοτσι« και «Ζουπα», βρίσκονται στο Νο.14 του ταμπλό των ανδρών και τοποθετήθηκαν στον Γ’ Όμιλο, όπου θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους Λετονούς Σολόβεϊς / Σορόκινς (Νο.19), αυριο Τετάρτη (17/06), τους Ουκρανούς Γκορντιέιεφ/ Ιεμέλιαντσικ (Νο.30) την Πέμπτη (18/06 Ελλάδας) και τους Ιταλούς Π. Ινγκρόσο / Μ. Ινγκρόσο (Νο.3) την Παρασκευή (19/06).

«Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες είναι ο μεγαλύτερος στόχος της χρονιάς για εμάς και θέλουμε να βρεθούμε στα μετάλλια. Μπορεί να απουσιάζουν κάποιες πολύ καλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Όμως είμαστε σε καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, που βρίσκεται από χθες στο Μπακού, μαζί με το Νίκο Ζουπάνη.

Στους άνδρες συμμετέχουν 32 ομάδες, χωρισμένες σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων. Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή (21/06) στην κατηγορία των ανδρών.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *