5 Δεκεμβρίου 2023

Στην μνήμη του Β. Γιακουμάκη ο ΣΔΥΡ στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Στα Γιάννινα θα βρεθούν μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, για να συμμετέχουν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων που θα διεξαχθεί στις 17 Σεπτεμβρίου στην Ηπειρωτική πόλη. Οι Ρεθυμνιώτες δρομείς του ΣΔΥΡ θα αγωνιστούν στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη, δίνοντας το δικό τους μήνυμα, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, κάθε χρόνο αντιπροσωπεία του θα συμμετέχει στον συγκεκριμένο αγώνα.

Ανακοίνωση ΣΔΥΡ:
«Σας ενημερώνουμε ότι μέλη του Συλλόγου μας θα ταξιδέψουν στα Ιωάννινα με αφορμή τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων που διοργανώνεται στις 17/09/2017, στον οποίο αγώνα θα λάβουν μέρος εις μνήμην του τέκνου της πόλης μας ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ, που έπεσε θύμα bulling, όπως όλοι γνωρίζουμε το 2015, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση σαφές μήνυμα anti-bulling. O Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν ήταν το πρώτο θύμα bulling στη χώρα μας, αλλά πιστεύουμε πως με το να έχουμε ΟΛΟΙ  «τα μάτια μας ανοιχτά» και κυρίως να καταγγέλλουμε αρμοδίως κάθε περίπτωση που πέφτει στην αντίληψή μας, ΜΠΟΡΕΙ να είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ που μαρτύρησε στα χέρια αυτών των …αχαρακτήριστων!
Σαν Σ.Δ.Υ.Ρ. δεν ξεχνάμε το γεγονός και για αυτό πρόθεσή μας είναι κάθε χρόνο, αντιπροσωπεία του συλλόγου μας να λαμβάνει μέρος στον αγώνα που γίνεται στα Ιωάννινα, όπως επίσης και να αφιερώσουμε στη μνήμη του, έναν από τους επόμενους αγώνες που θα διοργανώσουμε στην πόλη μας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *