6 Δεκεμβρίου 2022

Στην Ολλανδία, μαζί Andy Souwer ο Αντώνης Αρμενατζόγλου

Στα μέσα Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το διήμερο σεμινάριο του Ολλανδού θρύλου του Kick boxing Andy Souwer  στο Workout Hall Αλίμου με διοργανωτή την Orfanidis Team. Στο σεμινάριο συμμετείχαν αθλητές από πολλές ομάδες μεταξύ αυτών και το Fight Club Galatsi οπου μέλος της είναι και ο Ρεθυμνιώτης αθλητής του kickboxing, Αντώνης Αρμενατζόγλου.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα διήμερο γεμάτο γνώση και έντονη δράση από τον Ολλανδό superfighter, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες.
Ο σκοπός της διοργάνωσης δεν ήταν μόνο εκπαιδευτικός, αλλά πραγματοποιήθηκε για να επιλεγούν ικανοί αθλητές, που θα ταξιδέψουν και να προπονηθούν στην Ολλανδία, μαζί με τον Andy Souwer και στην συνέχεια να προωθηθούν σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Ανάμεσα στους αθλητές που επέλεξε ο Andy Souwer είναι και ο Αντώνης Αρμενατζόγλου, οποίος ταξιδέψει 3-10 Μαρτίου στο Den Bosch της Ολλανδίας, για να προπονηθεί μαζί με τους συναθλητές του με τον Andy Souwer, συνοδευόμενοι από τον προπονητή κ. Ιωάννη Θεοφάνους αλλά και τον Ανδρέα Ορφανίδη και τον γνωστό MMAer Μπίλυ Nord Νικολακόπουλο.
Βέβαια θα είναι διπλά κερδισμένοι, καθώς θα παρακολουθήσουν από κοντά και την κορυφαία διοργάνωση του «GLORY», που θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam, θαυμάζοντας από κοντά στο main event της βραδιάς τον Μαροκινό  Badr Hari, αθλητής παγκόσμιας αναγνώρισης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *