Στην τελική ευθεία το 29ο τουρνουά Open «Ρέθυμνο 2020»

Για 29η συνεχόμενη χρονιά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στο ΔΑΚ Γάλλου το Τουρνουά Τένις Οpen ”Ρέθυμνο 2020” για τις κατηγορίες «Οpen Ανδρών», «Ανδρών 45+» και «Διπλά Ανδρών». Πρόκειται για την παλαιότερη διοργάνωση τένις στο Ρέθυμνο, καθώς διεξάγεται από το 1992 έως και σήμερα, με πολλές συμμετοχές από ολόκληρη την Κρήτη και με μεγάλη επιτυχία.

Το τουρνουά ξεκίνησε την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι, αφενός να αναμετρηθούν οι παίκτες μεταξύ τους και αφετέρου η προώθηση του τένις σε ολοένα και περισσότερα παιδιά αλλά και μεγάλους.
Το τουρνουά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών παικτών και φίλων του αθλήματος, ενώ οι συμμετοχές είναι πάνω από 30. Όλοι οι αθλητές έχουν σημειώσει πολύ καλές εμφανίσεις, προσφέροντας στους θεατές συγκλονιστικά παιχνίδια και δυνατές συγκινήσεις, κρατώντας τους σε αγωνία μέχρι την ανάδειξη των φετινών νικητών. Ήδη η διοργάνωση βρίσκεται στα ημιτελικά και στις τρεις κατηγορίες, που θα ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή 9/10, ενώ το Σαβατοκύριακο 10 και 11/10 θα διεξαχθούν οι τρεις τελικοί.

Στην κατηγορία open ανδρών στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Νίκος Δρανδάκης με τον Σταύρο Λαγουδάκη και στον δεύτερο ο Νίκος Νίνος με τον Σήφη Μαμαλάκη.

Στην κατηγορία άνω των 45 ετών στον πρώτο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Σταύρος Γαλερός με τον Χρυσόστομο Καβούνη και στον δεύτερο ο Σταύρος Λαγουδάκης με τον Παναγιώτη Κοτσώνα.

Τέλος στην κατηγορία διπλά ανδρών στον πρώτο ημιτελικό θα παίξουν τα ζευγάρια, Γιάννης Βαρβέλης / Σταύρος Λαγουδάκης με τους νικητές του αγώνα Στέλιος Μπαγκέρης / Γιώργος Λυρής – Μάριος Νίνος / Νίκος Νίνος. Στον δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν οι νικητές του αγώνα Παναγιώτης Κοτσώνας / Μάρκος Καρυστιανός – Χρυσόστομος Καβούνης / Γιώργος Μαρκουλάκης με το ζευγάρι Σήφης Μαμαλάκης / Γιώργος Ξηρουδάκης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *