20 Οκτωβρίου 2020

Στις Μουρνιές για θετικό αποτέλεσμα ο Άρης Ρ.

Από το 2004 έχει να βγει από τα όρια του νομού Ρεθύμνου ο Άρης, μιας και τελευταία χρονιά που αγωνιζόταν σε Εθνική κατηγορία ήταν το 2003-2004, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην ομάδα ο τωρινός πρόεδρος Μανώλης Βαρούχας και ο νυν Αντιπρόεδρος Φώτης Μανουσάκης.

Η φετινή χρονιά αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τους δευτεραθλητές Ρεθύμνου, οι οποίοι ξεκινούν σήμερα (16.00) το ταξίδι στην Γ’ Εθνική, στο γήπεδο Μουρνιών με αντίπαλο το ΣΥΝΚΑ όπου και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους, για να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να ξεκινήσουν ιδανικά τη σεζόν. Ο προπονητης του Άρη Ρεθύμνου, Άρης Παπαδάκης δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Τσουμάγκα, Ζότο, Χεμπάι, Μπαγκάκη, Σεχι και Πρότσκα.

Αντιθέτως στην διάθεση του έχει 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι και ακολούθησαν την αποστολή του Άρη στα Χανιά και αυτοί είναι οι: Κελαιδής, Xνάρης, Aντουράκης, Λαγκουβάρδος, Χασιώτης, Μεταξάκης, Νικηφόρος, Μαργκίνι, Παπαδάκης, Γκεοργκιέβσκι, Μαγιάφας, Ανδρουλάκης, Περήφανος, Σωπασής, Βαρούχας, Μανωλακάκης, Γαβαλάς, Λαζίδης, Σεφουλάι, Ντ. Ματαραγκάσι, Σκουλούδης.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *