Στις 15 & 16/5 το «Na football events» στην Κρήτη!

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος “NATURAL ABILITY FOOTBALL”, με σκοπό την επανεκκίνηση του αθλητισμού, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης, εκδηλώσεις για αθλητές ηλικίας από 10 έως 22 ετών, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 στο αθλητικό κέντρο Lido Soccer στο Ηράκλειο της Κρήτης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid19.

 

«Η ιδέα της δημιουργίας του συλλόγου μας και του site  www.naturalability.eu προέκυψε από την πολυετή ενασχόλησή μας με τις αναπτυξιακές ηλικίες, ως προπονητές.

Θεωρήσαμε λοιπόν επιβεβλημένη την δημιουργία ενός “χώρου” ευκαιριών και ισότητας , δίνοντας στα παιδιά μεγαλύτερες πιθανότητες στο όνειρο!

Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην “ανάπτυξη ” και την “εξέλιξη” ενός μελλοντικού ποδοσφαιριστή. 

Βασικό μέλημά μας είναι να έχουμε μια υγιής σχέση με τα παιδιά και τις οικογένειές τους , που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια και την συνεργασία!

Ο μεγάλος όγκος και το ενδιαφέρον των αθλητών και των γονιών τους ήταν που πυροδότησε την ανάγκη δημιουργίας ποδοσφαιρικών events, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά και σε όλη την Ελλάδα δημιουργώντας έτσι τόσο για τα παιδιά, οσο και για τον αθλητισμό ένα ευχάριστο “restart ” με χαμόγελα και αισιοδοξία.

Η ισότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά δικαιώματα που κάθε παιδί πρέπει να έχει , για αυτό και εμείς θέλουμε να δώσουμε σε αθλητές και συνοδούς από κάθε γωνιάς της Κρήτης, την δυνατότητα δωρεάν μετακίνησης με λεωφορεία.  

Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, έτσι ο κάθε αθλητής δεν έχει καμία δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση για την συμμετοχή του.

Η συμμετοχή μπορεί να γίνει είτε ατομικά (ο κάθε αθλητής μόνος του από την σελίδα μας) είτε μέσω της κάθε ακαδημίας στο email μας [email protected].

Τα projects που εχουμε σκοπό να υλοιποιήσουμε μέσα στο 2021, είναι πολλά και απευθύνονται σε διαφορετικό target group αθλητών κάθε φορά. 

Τα Na football events θα συνεχιστουν 29-30 Μαϊου Πάτρα, 4-5 Ιουνίου Αττική, 3-4 Ιουλίου Λάρισα και 10-11 Ιουλίου Θεσ/νικη.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *