Στις 3 Νοεμβρίου η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πόλο Γυναικών

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε από χθες ανεπίσημα για την Α1 πόλο Γυναικών, με την ΚΟΕ να ανακοινώνει την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης. Ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου θα βρεθεί για μία ακόμη φορά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ευελπιστώντας για ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά.

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου ορίστηκε η διεξαγωγής της κλήρωσης των πρωταθλημάτων της Α1 Ανδρών και Γυναικών για τη σεζόν 2018/19.

Ο ΝΟΡ ο οποίος θα εκπροσωπήσει ξανά την πόλη μας στα μεγάλα «σαλόνια» θα βρεθεί ανάμεσα στις ομάδες που θα κληρωθούν, μαθαίνοντας το αγωνιστικό τους πρόγραμμα. Απέναντι του θα βρει τους Γλυφάδα, Εθνικό, ΝΕ Πάτρας, Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, Νηρέα Χαλανδρίου και ΝΟ Λάρισας. Μάλιστα σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου, ενώ η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο London στη Γλυφάδα στις 12.00.

«Την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, περιόδου 2018-19.
Το 33ο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών, αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου και το 21ο πρωτάθλημα Α1 Γυναικών στις 3 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση της Κλήρωσης των δύο πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο LONDON στη Γλυφάδα (Λεωφόρος Ποσειδώνος), με ώρα έναρξης 12.00.

Πριν την διαδικασία της κλήρωσης θα τιμηθούν οι κορυφαίοι της προηγούμενης περιόδου (Πολυτιμότερος / η, Καλύτερος / η Τερματοφύλακας, Καλύτερος Προπονητής / τρια), όπως προέκυψαν μετά από σχετική ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών που είναι διαπιστευμένοι στην ΚΟΕ, μαζί με τον πρώτο / η Σκόρερ».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM