2 Φεβρουαρίου 2023

Στις 9/9 δένουν τα κορδόνια τους τα ταλέντα του Ρεθυμνιακού

Στις 9 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Σοχώρας θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις της ακαδημίας του συλλόγου, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του προπονητή Ηλία Μπουλιού στην θέση του Υπεύθυνου των Ακαδημιών και την επιστροφή του προπονητή Πολύδωρο Γάσπαρη που θα πλαισιώσουν το υπάρχων τεχνικό τιμ.

Ανακοίνωση:
«Η Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου είναι αναμφίβολα η ημέρα τους. Εκείνη που θα περιμένουν ανυπόμονα από την αρχή της την χρονική εκείνη απογευματινή στιγμή, που θα δέσουν τα κορδόνια των ποδοσφαιρικών παπουτσιών τους και θα πατήσουν τον τάπητα της Σοχώρας, οδεύοντας στην πρώτη προπόνηση τους.
Με τον διπλωματούχο UEFA C τεχνικό Πολύδωρο Γάσπαρη να προστίθεται και να εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το προπονητικό τιμ των Ακαδημιών μας, ο Ρεθυμνιακός Α.Ο. ξεκινάει και επίσημα την σεζόν του σε επίπεδο τμημάτων υποδομής με τους μικρούς «κυανόλευκους» να ετοιμάζονται να επιδείξουν… μεγάλα επιτεύγματα, όρεξη και πάντα φυσικά αθλητικό πνεύμα υπό τις πολύτιμες οδηγίες των

Λόρενς Ταμάμη – Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, Διπλωματούχος προπονητής UEFA B
Μενέλαου Δημητριάδη – Προπονητής UEFA C
Πολύδωρος Γάσπαρης – Προπονητής UEFA C

Και φυσικά υπό το άγρυπνο πνεύμα του Υπεύθυνου των Ακαδημιών μας Ηλία Μπουλιού που με την εμπειρία του διπλωματούχου προπονητή UEFA A και την πολυετή πείρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου εγγυάται τον άρτιο, σωστο και ενδεδειγμένο τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του Ρεθυμνιακού μας σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Πάντα κοντά στα τμήματα υποδομής του Ρεθυμνιακού θα είναι και ο προπονητής της αντρικής μας ομάδας Νίκος Καραδάκης που θα παρακολουθεί την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών, καθώς φιλοσοφία του όπως και εκείνη της ομάδας μας είναι η ανάπτυξη των Ακαδημιών, γνωρίζοντας ότι αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι για το μέλλον της.»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *