28 Ιανουαρίου 2023

Στο Κόσοβο ο Κιόσε με την Ελληνική αποστολή

Ο Ρεθυμνιώτης αθλητής  Σήφης Κιόσε θα συμμετέχει με την πολυπληθείς Ελληνική αποστολή η οποία οργανώθηκε μέσα στους κόλπους της Ε.Ο.Μ.Α., για τους διεθνείς επαγγελματικούς αγώνες που θα γίνουν το Σάββατο 29 Ιουλίου στην Πρίστινα του Κοσόβου.
Ο Κιόσε θα παίξει σε αγώνα που αποτελεί main event της διοργάνωσης, με αντίπαλο τον κάτοχο διεθνών επαγγελματικών ζωνών Edi Shehaj. Ο αγώνας θα είναι 3 γύρων των 3 λεπτών, με κανονισμούς Κ1 και γυμνά καλάμια.

Από Ελληνικής αποστολή εκτός τον Ρεθυμνιώτη αθλητή από την ομάδα του Κώστα Μαρκόπουλου, συμμετέχουν και οι: Παπαϊωάννου Γιάννης, Ζαφείρης Σταύρος, Ουζούνης Αλέξανδρος,  Jamo Armbo και Μπέλη Μπάγια από την ομάδα του Νίκου Κονδυλάκη. Από την ομάδα του Τζιτζιού Βασίλη οι: Χρυσοχοϊδης Αλέξανδρος, Τσακιράκης Παναγιώτης και Τσιρικούδης Χρήστος, από την ομάδα του Ζηρίδη Αλέξανδρου η Μέτσκα Γιώτα και η Τσιλιγγαρίδου Αγγελική, Από την ομάδα του Σμυρνιού Βασίλη οι: Νικολάου Αλέξανδρος και Σωπρανίδης Λεωνίδας , από την Ομάδα του Σκέμπη Στέλιου ο Σαραπτσής Βασίλης και από την ομάδα του Πιστικού Γρηγόρη ο Νικόλας Πιστικός

Μαζί με τους προπονητές των αθλητών την αποστολή θα συνοδεύσει και ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Μ.Α κος Γιώργος Σαριαννίδης»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *