Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Φλωρεντίας ο Τζωρτζινάκης

Μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση βρίσκεται ο 16χρόνος Ρεθυμνιώτης Στέλιος Τζωρτζινάκης, ο οποίος είναι πανέτοιμος για την συμμετοχή του στους υψηλού επιπέδου αγώνες Kick Boxing στην Φλωρεντία της Ιταλίας. Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Σαμψών θα διεκδικήσει στην πανέμορφη πόλη της Ιταλίας μία θέση στο Παγκόσμιο Ανοικτό πρωτάθλημα Kick Boxing.

Αν και μόλις 16 ετών, ο Στέλιος Τζωρτζινάκης είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και δικαίως χαρακτηρίζεται μικρός γίγαντας, ο αθλητής με ύψος 1.95 και βάρος 100 κιλά. Ξεκίνησε από τα Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου και πετάει στο Κ1 open στην Φλωρεντία της Ιταλίας. Αυτά που έχει πετύχει μέχρι σήμερα δεν είναι και λίγα, αφού ο Στέλιος Τζωρτζινάκης μετράει 19 σερί νίκες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας αναδειχθεί Παγκόσμιος πρωταθλητής iska K1 και full contact. Ο Ρεθυμνιώτης αθλητής που προπονείται υπό τις οδηγίες του Νίκου Σαμψών, διαθέτει υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης που πολλοί θα ζήλευαν προετοιμάζεται υπό το άγρυπνο βλέμμα προπονητή και γυμναστή για την πρώτη του εμφάνιση στο εξωτερικό σε μια διοργάνωση με συμμετοχή από όλα τα κράτη του κόσμου.

Ο προπονητής του Τζωρτζινάκη, ο Νίκος Σαμψών στην δήλωση του υπόσχεται μια εμφάνιση έκπληξη, με τον ίδιο και τον αθλητή του να θέλουν να αποκομίσουν την μεγάλη εμπειρία αλλά και μια καλή θέση. «Πρόκειται για έναν αθλητή με πολύ όρεξη και πάνω από όλα ταπεινό και ευφυή, έχοντας για την ηλικία του αρκετή εμπειρία να ανταπεξέλθει ακόμα και σε αγώνα στην κατηγορία Ανδρών. Το Ρέθυμνο είναι μαζί μας και εμείς θα το εκπροσωπήσουμε επάξια. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την υποστήριξη και εμείς από την μεριά μας θα τους ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Νίκος Σαμψών.

 

Πηγή: Goodnet

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *