6 Δεκεμβρίου 2023

Στο Ρέθυμνο και η «κούπα» των Regional Juniors U19, πρωταθλητές οι Αστρινακης/Σπιταδάκης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα Κυριακή 24 Ιoυλίου 2022 το Τελικό Τουρνουά του Regional Juniors M & W U19 της Ε.Σ.ΠΕ.Κ στο Karteros Beach Sports Center αναδεικνύοντας τους Πρωταθλητές Κρήτης έτους 2022.

Μετά τους Γαλλιάκης /Α. Γαλλιάκης που στέφθηκαν πρωταθλητές Regional Juniors U17μ το δίδυμο Δημήτρη Αστρινακη και Γιάννη Σπιταδάκη κατέκτησαν τον τίτλο στα U19 και εξασφάλισαν και αυτοί την πρόκριση για το Πανελλήνιο.

Στη κατηγορία Αγοριών, Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι Αστρινακης/Σπιταδάκης, από το Ρέθυμνο, ενώ την 2η θέση κατέλαβαν οι Γαλλιάκης Ιασ/ Απλαδάς Σ. και την 3η θέση κατέλαβαν οι Σφακιανάκης Γ/ Δασκαλάκης Α.
Στην κατηγορία Κοριτσιών, Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκαν οι Φανιουδάκη Ε/ Φανιουδάκη Ν., την 2η θέση κατέλαβαν οι Ματαλλιωτάκη Θ./ Καλουτσάκη Ελ. και την 3η θέση κατέλαβαν οι Πιτσούλη Ε./ Πρινιωτακη Ε.

Τις απονομές στις Πρωταθλήτριες ομάδες κοριτσιων έκαναν, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και Καζακου Ε. και η Δημ. Σύμβουλος Ηρακλείου κα Καλουδιώτη Μαρ. Τις απονομές στις Πρωταθλητριες ομάδες αγοριων εκαναν, η ΠΟΠ κα Παρασκακη Γ και ο ΠΟΠ beach volley κος Πιστικης Α.

Διαβάστε επίσης: Οι Ρεθυμνιώτες Ι. Γαλλιάκης /Α. Γαλλιάκης πρωταθλητές Κρήτης του Regional Juniors U17

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *