Στο σεμινάριο της ΑΕΚ, προπονητές της Ε.Α.Π.

Στην Αθήνα βρέθηκαν το διήμερο 15-16 Σεπτεμβρίου οι προπονητές της Ε.Α.Π. Δ. Δομαζάκης και Α. Πατητάρας, συμμετέχοντας στο επιμορφωτικό σεμινάριο του δικτύου ακαδημιών της Α.Ε.Κ. με θέμα «Περιβάλλον – Προπόνηση – Ποδοσφαιριστής». Οι δυο προπονητές μαζί με τον πρόεδρο της Ε.Α.Π. και υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής της ομάδας του Ατσιποπούλου κ. Νίκο Βερνάδο, συναντήθηκαν με τον Θανάση Κώτσιο, ο οποίος από φετο αγωνίζεται στην Κ17 της ΑΕΚ.

Ανακοίνωση Ε.Α.Π.:
«Οι προπονητές Δομαζάκης Δημήτριος, Πατητάρας Αντώνιος και ο πρόεδρος της ακαδημίας μας, Νίκος Βερνάδος, συμμετείχαν σε διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δικτύου. Είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά θέματα σε θεωρητικό επίπεδο με βάση τον ετήσιο Εκπαιδευτικό Προγραμματισμό, την Φυσική κατάσταση και τις Εργομετρικές αξιολογήσεις των αθλητών. Τα θέματα παρουσιάστηκαν από τον Υπεύθυνο εκπαίδευσης κ. Σίσκου, καθώς από προπονητές και επιστημονικό προσωπικό του Δικτύου. Επίσης, παρακολούθησαν εκπαιδευτικές προπονήσεις, των ηλικιών τμημάτων Κ13 και Κ11 της ΑΕΚ.
Τέλος, δεν ξέχασαν να συναντήσουν και να κουβεντιάσουν με τον Κώτσιο Αθανάσιο που τον προσεχή Ιούλιο εντάχθηκε στην κεντρική ομάδα Κ 17 της ΑΕΚ.

Εκ της ΕΑΠ/ΑΕΚ FC DEVEPOLMENT NETWORK»

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *