Στο 3ο Διεθνές Τουρνουά Aegeo Cup-Φήμη ο Άρης Ρεθύμνου

Στο 3ο Διεθνές Τουρνουά AEGEO CUP-ΦΗΜΗ που διεξάγεται στο Ηράκλειο από την ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ την Μ. Δευτέρα 22 έως και την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 θα λάβει μέρος η ακαδημία του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ με το Τμήμα Τζούνιορ ηλικίας γεννηθέντων 2008 και μικρότερων. 

Την ευκαιρία να ζήσουν ανεπανάληπτες στιγμές αλλά και την απόκτηση πλούσιων εμπειριών θα έχουν τα παιδιά των ακαδημιών του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ σε ένα Τουρνουά με υψηλό δείκτη ανταγωνισμού αλλά και αγωνιστικού επιπέδου.  Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην κατηγορία Τζούνιορ πέρα από τον Α.Ο. ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα είναι: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, MIKRA F.C ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, GCSCHOUL OF CAREERS ΚΥΠΡΟΥ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΛΙΝΤΟ από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η ακαδημία του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα συμμετάσχει και θα αγωνιστεί στον Β’ Όμιλο με τις ομάδες ΕΡΓΟΤΕΛΗ, CANDIA SPORT και GCSCHOUL OF CAREERS 2  ενώ στον Α’ Όμιλο θα συμμετάσχουν οι ομάδες ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, MIKRA F.C ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, GCSCHOUL OF CAREERS 1 και ΛΙΝΤΟ.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Γάζι, στο γήπεδο του ΑΛΜΥΡΟΥ.  

Το Πρόγραμμα των αγώνων για την ομάδα του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ  θα έχει ως εξής:

Μ. Δευτέρα 15.00
Άρης Ρεθύμνου – GCSchoul of Careers 1
Μ. Τρίτη 9.00
Εργοτέλης  – Άρης Ρεθύμνου
Μ. Τρίτη 17.00
Cantia Sport – Άρης Ρεθύμνου
Μ. Τετάρτη (Πρωι)
Αγώνες κατάταξης

Την αποστολή του Α.Ο. ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα συνοδέψουν οι προπονητές Σκουλούδης Ναπολέων και Βατόγλου Κωνσταντίνος καθώς και αρκετοί γονείς.

«Επί της ευκαιρίας και λόγω των ημερών το Δ.Σ. οι προπονητές αλλά και όλη η οικογένεια του Α.Ο ΑΡΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους πάνω από όλα υγεία και Καλό Πάσχα.»

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM