Συγχαρητήρια της ΕΠΣΡ σε Ζωνιανά, Ρούστικα, Ε.Α.Π., Πέραμα

Η ποδοσφαιρική χρονιά – σε επίπεδο Ανδρών – ολοκληρώθηκε στο Ρέθυμνο την περασμένη Κυριακή και η ΕΠΣ Ρεθύμνου με ανακοίνωση της, συγχαίρει τις τρεις ομάδες που κατέκτησαν τους τίτλους, αλλά και την Ε.Α.Π. που κέρδισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΡ.
Πιο συγκεκριμένα η Ρεθυμνιώτικη Ένωση συνεχάρη τον πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΡ, Ερμή Ζωνιανών, την πρωταθλήτρια Β’ ΕΠΣΡ Φλόγα Ρουστίκων, αλλά και την δευτεραθλήτρια Ε.Α.Π. για την άνοδο της στην Α’ ΕΠΣΡ, όπως και τον Κυπελλούχο Ρεθύμνου, Αστέρα Περάματος. Τέλος η ΕΠΣΡ ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες καλό καλοκαίρι. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου είναι η ακόλουθη: «Η Ε.Π.Σ. Ρεθύμνης συγχαίρει την ομάδα του Ερμή Ζωνιανών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ρ. (2014 – 2015) και της εύχεται καλή επιτυχία στα Μπαράζ Ανόδου για την Γ’ Εθνική.
Επίσης συγχαίρει την ομάδα της Φλόγα Ρουστίκων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ρ. (2014-2015) και την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία καθώς και την δευτεραθλήτρια Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ρ (2014-2015) ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ για την άνοδο της στην Α’ Κατηγορία και τους εύχεται καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.
Ακόμη συγχαίρει την ομάδα του Αστήρ Περάματος για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Ρ. (2014 – 2015) και την εξαιρετική πορεία που είχε στο Κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας.
Τέλος εύχεται σε όλες τις ομάδες της Ένωσης καλό καλοκαίρι με υγεία και η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να εκπληρώσει τους στόχους και τις επιθυμίες που η κάθε μια έχει βάλει».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *