Συγχαρητήρια της ΕΠΣΡ σε 6 σωματεία της για τουρνουά ποδοσφαίρου

Τα συγχαρητήρια της προς 6 σωματεία-μέλη της απένειμε η ΕΠΣ Ρεθύμνου μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ο λόγος για τα σωματεία ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, Ολυμπιακός Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου, Επισκοπή, ΟΦ Αρμένων και ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικός, οι οποίοι από κοινού διοργανώνουν ποδοσφαιρικό τουρνουά με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων που θα διαθέσουν για την αγορά εξοπλισμού για την Κλινική Αιματολογίας και Ογκολογίας στο ΠΑΓΝΗ, για παιδιά με καρκίνο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣ Ρεθύμνου αναφέρει:

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε στην Ένωση μας, σωματεία-μέλη τα οποία με ευαισθησία προσεγγίζουν σοβαρά ζητήματα που άπτονται τον Άνθρωπο. Σαν ΕΠΣ Ρεθύμνου αισθανόμαστε Υπερήφανοι για την πρωτοβουλία που πήραν 6 Ακαδημίες σωματείων-μελών μας να διοργανώσουν από κοινού, ποδοσφαιρικό τουρνουά με απώτερο σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων που θα διαθέσουν για την αγορά εξοπλισμού για την Κλινική Αιματολογίας και Ογκολογίας στο ΠΑΓΝΗ, για παιδιά με καρκίνο.

Ενέργεια αξιέπαινη όπου χρίζει τα Συγχαρητήρια όλων μας, προς τους Προέδρους και της Διοικήσεις των σωματείων ΑΟΝ Αστέρας Ρεθύμνου, Ολυμπιακός Ρεθύμνου, Άρης Ρεθύμνου, Επισκοπή, ΟΦ Αρμένων και ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικός για αυτή τους την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της.

Τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζουν και προάγουν το ποδόσφαιρο μας και συνολικά την ποδοσφαιρική οικογένεια του Ρεθύμνου».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *