28 Σεπτεμβρίου 2021

Συλλυπητήρια του ΑΟ Μελάμπων για την απώλεια του Γ. Μανουσάκη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και σχετικό ψήφισμα εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Μελάμπων για την απώλεια του Γωργίου Μανουσάκη, πατέρα του ποδοσφαιριστή της, Δημήτρη Μανουσάκη. Η νεκρόσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 15.00 στην Κρύα Βρύση.

Αναλυτικά, η συλλυπητήρια ανακοίνωση και το ψήφισμα του ΑΟ Μελάμπων.

«Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΟ Μελάμπων, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητές, συγκλονισμένοι από το θλιβερό γεγονός της απώλειας του Γεωργίου Μανουσάκη, πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μανουσάκη, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Παράλληλα, η ομάδα μας εξέδωσε και το ακόλουθο ψήφισμα στη μνήμη του.
Το Δ.Σ. του ΑΟ Μελάμπων στο άκουσμα του θανάτου του Γεωργίου Μανουσάκη, πατέρα του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μανουσάκη, συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Σάββατο 21-09-2019 και αποφάσισε Ομόφωνα τα παρακάτω:
1) Σύσσωμο το Δ.Σ. και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία και να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.
2) Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του στον επόμενο επίσημο αγώνα της ομάδας μας και οι ποδοσφαιριστές μας να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια, ως ένδειξη πένθους
4) Να κατατεθεί στεφάνι στην μνήμη του.
3) Να δοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τοπικό Τύπο.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΟ ΜΕΛΑΜΠΩΝ».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *