2 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση για το παιδικό τουρνουά πάλης του ΑΠΟΡ

Ανακοίνωση:
Στα πλαίσια του παιδικού τουρνουά πάλης που διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος ΑΠΟΡ συναντήθηκε σήμερα με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή η πρόεδρος του ΑΠΟΡ και αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης κα Αντωνία Παπαδάκη. Το παιδικό τουρνουά πάλης έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και σκοπό έχει πρωταγωνιστήσει στην Κρήτη σε τέτοιου είδους διοργανώσεις μιας και το έχουν αγκαλιάσει οι θεσμοί και οι τοπικοί χορηγοί.

Θυμίζουμε πως τους παιδικούς αγώνες τον Νοέμβριο του 2021 χρηματοδότησε η Περιφέρεια Κρήτης , η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, η Μότορ Όιλ Hellas, ο όμιλος CRECOTEL, το Rethymno Residense Γιώργος Μαραβελάκης, ο όμιλος Κρέτα Φαρμς και η ΑΝΕΚ LINES & BLUE STAR FERRIES κ.α. Τη διοργάνωση στήριξε ο Δήμος Ρεθύμνου και ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κος Γιώργος Μαρινάκης με μια ιδιαίτερη ξενάγηση των ξένων αθλητών στο Ρέθυμνο μεταξύ άλλων. Ειδικότερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης χαιρέτησε την διοργάνωση και συνεχάρη τον ΑΠΟΡ για την πρωτοβουλία αυτή.

Το τουρνουά και φέτος θα αφορά όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και κατηγορίες βάρους των αθλητών και αθλητριών κάτω των 15 ετών από συλλόγους της Ελλάδας, συλλόγους του εξωτερικού και φυσικά των Κρητικών σωματείων που αναπτύσσουν το Ολυμπιακό άθλημα της Πάλης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Σάββατο 15 Οκτωβρίου ενώ θα προηγηθεί 10 ήμερο προπονητικό καμπ με αθλητές του εξωτερικού σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με αυτή την διοργάνωση επιθυμούμε να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας λαμβάνοντας υπόψιν και την “τουριστική & αθλητική παιδεία” του Ρεθύμνου εξέφρασε η κα Παπαδάκη και η κα Λιονή δήλωσε πως η Περιφέρεια Κρήτης με την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου θα είναι ηθικός αρωγός και συνδιοργανωτής στα πλαίσια των δυνατοτήτων της και για τούτη τη χρονιά. Με αυτές τις δύο κυρίες ο Οκτώβριος στο Ρέθυμνο αναμένετε να έχει δυνατές αναμετρήσεις.

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *