19 Απρίλιος 2021

Γ’ Εθνική: Συνέχιση του 1ου γύρου, δηλώσεις ως 3/3 αλλιώς υποβιβασμός στα τοπικά

Την απόφαση της συνέχισης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής περιόδου 2020-2021 με την συνέχιση και ολοκλήρωση του Α’ γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων, πήρε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ στην σημερινή της συνεδρίαση.

Τα σωματεία καλούνται να δηλώσουν εγγράφως στην ΕΠΟ, αν επιθυμούν ή όχι την συμμετοχή τους σε αυτό, ως την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και στην περίπτωση που είναι αρνητική η απάντηση τους, αυτόματα θα υποβιβάζονται στις οικείες ΕΠΣ χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις. Επιπλέον, η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ τη μείωση κατά 50% της αμοιβής όλων των αξιωματούχων (διαιτητών, παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας) για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ που ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πριν από λίγο, «Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *