28 Σεπτεμβρίου 2021

Συνεργασία Ν. ΟΠΕΡ και Παναθηναϊκού

Η ομαδα βολει του Ν. ΟΠΕΡ ανακοίνωσε την συνεργασία της με τμήμα βολει του Παναθηναϊκού στην προσπάθειας που καταβάλει ο Ρεθυμνιώτικος σύλλογος για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Ανακοίνωση:
«Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της προσπάθειας για την ανάπτυξη του αθλήματος της πετοσφαίρισης, ο Ν. ΟΠΕΡ ανακοινώνει, με χαρά και ικανοποίηση, την έναρξη της συνεργασίας με το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ο Ν. ΟΠΕΡ πρωτοπορεί και ανοίγει τα «φτερά» του, βρίσκοντας ανοικτή την ένθερμη «αγκαλιά» του Παναθηναϊκού Α.Ο., ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και συμφώνησε στην έναρξη μίας πρωτότυπης συνεργασίας. Το ιστορικό σωματείο του Παναθηναϊκού Α.Ο., με την πληθώρα τίτλων σε αναπτυξιακό επίπεδο, θα συμβάλει στην εξέλιξη των τμημάτων μας, μεταλαμπαδεύοντας την τεχνογνωσία της σε προπονητικό επίπεδο. Στόχος είναι τα παιδιά του Ν. Ρεθύμνου να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό και τον αγωνιστικό αθλητισμό, με κοινές προπονητικές δράσεις, κατά καιρούς, αλλά και συνεργασία σε διοικητικό επίπεδο προς τον κοινό, αυτόν, στόχο. Συστάσεις για το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. δεν χρειάζονται, με τον Ν. ΟΠΕΡ να αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσει θερμά για την εμπιστοσύνη του και να ευχηθεί για μία αγαστή και παραγωγική συνεργασία.»

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *