28 Ιανουαρίου 2023

Συνεχάρη Βιδιαδάκη και Μανωλακάκη η ΟΕΣΑΔ

Δύο εξαιρετικές αθλήτριες που μοιράζουν συνεχώς διακρίσεις στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό συνεχάρη η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Δραστηριοτήτων.
Συγκεκριμένα η Γεωργία Βιδιαδάκη κατάφερε τη φετινή χρονιά, εκτός από τα μαθήματα, να διαπρέψει και στο TAE KWO DO, κατακτώντας τη 2η θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στην κατηγορία των 49 κιλών. Επίσης, και η Ευδοξία Μανωλακάκη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 50μ. Ελεύθερο στην ίδια διοργάνωση της κολύμβησης. Για αυτόν τον λόγο η ΟΕΣΑΔ μοίρασε συγχαρητήρια στα δύο κορίτσια, αναφέροντας: «Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ) συγχαίρει τις μαθήτριες-αθλήτριες που διακρίθηκαν και κατέκτησαν μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες.
Συγκεκριμένα: Την Βιδιαδάκη Γεωργία μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Ρεθύμνου που κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα TAE KWO DO στην κατηγορία των 49 κιλών.
Την Μανωλακάκη Ευδοξία του ΓΕΛ Ατσιποπούλου που κατέκτησε την 2η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *