16 Απριλίου 2024

Συνεχίζει για 6η χρονιά με Κωσταράκο ο Φοίνικας

Με τον Γιώργο Κωσταράκο θα πορευτεί για μία ακόμη χρονιά στον πάγκο του ο Φοίνικας, αφού η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό.

Όπως σχετικά αναφέρετε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΓΣΣΝ Φοίνικας, δεν χρειάστηκαν ούτε 10’ λεπτά για να δώσουν τα χέρια ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Καλατζιδάκης και ο Γιώργος Κωσταράκος, στην συνάντηση που είχαν. «Δεν χρειάστηκαν ούτε 10’ στην προσωπική συνάντηση που είχαν την Πέμπτη 28/05  ο πρόεδρος της ομάδας του ΑΓΣΣΝ Φοίνικα Καλατζιδάκης Γιώργος και ο προπονητής της ομάδας Κωσταράκος Γιώργος για να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζοντας έτσι από κοινού για 6η χρονιά τον σχεδιασμό για το ποδοσφαιρικό παρόν και μέλλον της ομάδας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Φοίνικα.

Καλατζιδάκης: «Μαζί με τον Γ. Κωσταράκο βαδίζοντας στον ίδιο δρόμο…»

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Κωσταράκο, μίλησε ο πρόεδρος του Φοίνικα Γιώργος Καλατζιδάκης, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη. Ο στόχος του Φοίνικα παραμένει ίδιος, η εξέλιξη των ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν αναδειχθεί μέσα από σκληρή δουλειά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. «Είμαστε πλήρως ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια με τον Γιώργο Κωσταράκο και πήραμε την απόφαση να επεκταθεί και για την επόμενη σεζόν, συνεχίζοντας να βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο. Έχουμε μπροστά μας μια χρονιά πρόκληση για όλους μας, μα προπάντων για τα παιδιά μας, τα οποία έχουν αναδειχθεί μέσα από το πρόγραμμα που εκπονούμε αυτά τα χρόνια και θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην Α’ κατηγορία. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα που θα κάνουν, στην διαδικασία της ποδοσφαιρικής τους εξέλιξης. Ούτως ή άλλως πάνω σε αυτό το πλαίσιο κινούμαστε από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε ως διοίκηση του ΑΓΣΣΝ Φοίνικας, στην ποδοσφαιρική ανάδειξη και προώθηση των παιδιών της περιοχής μας.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν, να έχει υγεία και επίτευξη των στόχων στον καθένα ξεχωριστά».

Κωσταράκος: «Ευλογημένος που συνυπάρχω με αυτούς τους ανθρώπους»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά από την ανανέωση της συνεργασίας τους και ο Γιώργος Κωσταρακός, αναδεικνύοντας τις ανθρώπινες σχέσεις με τους διοικούντες, αλλά και τον κοινό στόχο που έχουν να συνεχιστεί το έργο που έχει παραχθεί τα προηγούμενα χρόνια, με την ανάδειξη του ταλέντου των νεαρών ποδοσφαιριστών. «Για εμένα αυτό που παίζει το σημαντικότερο ρόλο σε όλη την διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και ο ψυχισμός μου. Από την στιγμή που είμαι καλυμμένος σε αυτά τα δύο πράγματα όλα τα υπόλοιπα έρχονται μετά. Αισθάνομαι ευτυχισμένος και ευλογημένος που συνυπάρχω με αυτούς τους ανθρώπους και παλεύουμε μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου αυτής της περιοχής, γιατί πρώτα από όλα είναι Άνθρωποι. Στο αγωνιστικό μέρος συνεχίζουμε να ακολουθούμε την φιλοσοφία που χτίσαμε τα προηγούμενα 5 χρόνια. Δεν αλλάζουμε δρόμο. Παραγωγή και ανάδειξη των ταλέντων της περιοχής», τόνισε στην δήλωση του ο Γιώργος Κωσταράκος.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *