Συνεχίζουν μαζί Ο.Φ.Α. και Τριχάκης

Η ομάδα των Αρμένων με ανακοίνωση της έκανε γνωστή την ανανέωση συνεργασία με τον προπονητή Μιχάλη Τριχάκη, ο οποίος άμεσα θα ξεκινήσει δουλειά για την νέα σεζόν.


Η ανακοίνωση του ΟΦ Αρμένων:
«Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας από το Δ.Σ. του συλλόγου μας με πλήρης απαρτία και επικεφαλής τον Πρόεδρο της ομάδας μας όπου συζητήθηκαν γενικά θέματα του ΟΦ Αρμένων (όπως φετινή πορεία – διοικητικός-οικονομικός απολογισμός του συλλόγου), και στη συνέχεια για το ποιος θα είναι ο Προπονητής της ομάδας την νέα περίοδο.

Κατέληξαν σε πλήρη συμφωνία ότι με την εικόνα της ομάδας μετά την έλευση του κ. Τριχάκη τον τρόπο δουλειάς του και την δυσκολία που είχε το έργο του, ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας κατέληξαν στο να μιλήσουν μαζί του και να συμφωνήσουν σε όλα τα θέματα και επομένως να συνεχίσουν την συνεργασία τους…

Έτσι κατόπιν ραντεβού  με τον κόουτς και μετά από πολύωρη συζήτηση για τον τρόπο δουλειάς ,που πρέπει να προχωρήσουν, το πλάνο της Διοίκησης και τα νέα δεδομένα για την νέα αγωνιστική περίοδο συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί αυτό το ωραίο αλλά και δύσκολο εγχείρημα που ξεκίνησε η Διοίκηση της ομάδας με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο μας κ. Δρουδάκη Γεώργιο.

Έτσι ξεκινάει ο σχεδιασμός της ομάδας μας από την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, όπου ο κόουτς θα καλέσει σε συνάντηση, ξεχωριστά κάθε ποδοσφαιριστή  της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου στο γήπεδο του Ο.Φ. Αρμένων για να τους εξηγήσει τον τρόπο δουλειάς και της νέες συνθήκες που θα υπάρχουν πλέον στον σύλλογο… Στόχος είναι να κλείσει όσο δυνατόν ποιο γρήγορα το έμψυχο δυναμικό που θα έχει στην διάθεσή του για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Με τα μούτρα στην δουλειά λοιπόν όλοι στην οικογένεια του Ο.Φ.Α. για να είναι όσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι για την νέα αγωνιστική περίοδο.»

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}