1 Οκτωβρίου 2023

Σφύριγμα ΖΩΗΣ για Κ. Καλυβιανάκη!

Το σφύριγμα… μιας νέας ζωής ήχησε δυνατά και χαρμόσυνα στα αυτιά του Ρεθυμνιώτη διαιτητή Κώστα Καλυβιανάκη το πρωί της Κυριακής.

Σε κλινική των Χανίων είδε το φως του κόσμου το νεογέννητο αγοράκι του, βάρους 2.300 γραμμαρίων και η ευτυχία είναι διάχυτη σε όλη την οικογένεια. Ο Κώστας Καλυβιανάκης και η σύζυγός του, Δέσποινα Τσίγγου απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα πάρει το όνομα του παππού του (Μανώλης), ο οποίος επίσης πλέει σε πελάγη ευτυχίας για το νέο μέλος που απέκτησε το «Καλυβιανέικο».

Το Rethymnosports.gr εύχεται στους ευτυχείς γονείς, Κώστα και Δέσποινα, να τους ζήσει ο γιος και να τον δουν όπως επιθυμούν. Τις θερμότερες ευχές μας και προς τον παππού Μανώλη Καλυβιανάκη, τους θείους του μικρού Μανώλη Στέφανο (Καλυβιανάκη) και Βασίλη (Τσίγγο), όπως και σε όλα τα μέλη των οικογενειών τους.

2 Σχόλια

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ

  Τυχαία, ο πατέρας κωστης και η μητέρα Δέσποινα, έχουν και έναν αδερφό (Γιάννη Καλυβιανακη) και μια αδερφή (Γιαννα Τσιγγου) μεγαλύτερους.. ευχαριστω.

  Απάντηση
  1. Staras

   Αγαπητέ Γιάννη πολύ καλά κάνεις και το σημειώνεις. Ο αρθρογράφος δεν είχε πρόθεση να μειώσει ή να παραβλέψει τόσο εσένα όσο και την αδερφή της μητέρας. Η αναφορά έγινε στα συγκεκριμένα πρόσωπα λόγω της ενασχόλησης τους με τον αθλητισμό, που αποτελεί το βασικό αντικείμενο της ιστοσελίδας μας.
   Να σας ζήσει ξανά και πάντα ευτυχισμένο να είναι το νέο μέλος των οικογενειών σας.
   Γιώργος Σταράς

   Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *