8 Αυγούστου 2022

Τα συγχαρητήρια της Ε.Α.Π,. σε 4 παίκτες της για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές Σχολές

Με ανακοίνωση της η οικογένεια της Ε.Α.Π. στέλνει τις θερμότερες ευχές της σε 4 ποδοσφαιριστές της που εισήχθησαν σε Πανεπιστημιακές Σχολές  της αρεσκείας τους μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ο λόγος για τους Νίκο Λελεδάκη, Φραγκίσκο Χαροκόπο, Σμιάν Πίσα, Φίλιππο Βερνάδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ε.Α.Π. αναφέρει:

«Πολλά συγχαρητήρια και καλές σπουδές σε 4 παιδιά μας!

Με χαρά και υπερηφάνεια, ο πρόεδρος, η διοίκηση και όλη η οικογένεια της ΑΕ Ατσιποπούλου Πρινέ συγχαίρουμε 4 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την  επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους σε Σχολές της αρεσκείας τους.

Οι Νίκος Λελεδάκης, Φραγκίσκος Χαροκόπος, Σμιάν Πίσα και Φίλιππος Βερνάδος κατάφεραν να συνδυάσουν το ποδόσφαιρο με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις και μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων να εισαχθούν σε Σχολές της αρεσκείας τους. Τα συγχαρητήρια και στους 4 είναι δεδομένα, όπως και οι ευχές μας για καλή σταδιοδρομία και καλές σπουδές.

Στο Νίκο Λελεδάκη για την εισαγωγή του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Στο Φραγκίσκο Χαροκόπο για την εισαγωγή του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Στο Φίλιππο Βερνάδο για την εισαγωγή του στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Στο Σμιάν Πίσα για την εισαγωγή του στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μάρκετινγκ και Τουρισμού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *