19 Απριλίου 2024

Την Κυριακή 10 Ιουνίου η ΓΣ της Ασή Γωνιάς

Την Κυριακή 10 Ιουνίου στις 18.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού ΚΕΠ στην Ασή Γωνιά θα λάβει χώρα η ετήσια Γενική Συνέλευση της ομάδας του Αποκόρωνα.

Όπως σημειώνει στην σχετική ανακοίνωση το Δ.Σ. του ΑΟ Ασή Γωνιάς η συνέλευση είναι σημαντική και καλεί όλους τους Ασή Γωνιώτες να ενημερωθούν και να συμμετέχουν ενεργά ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια η ομάδα, εκπροσωπώντας επάξια το χωριό. Στα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι η έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, η πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Δ.Σ., αλλά και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν από το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τη Γ.Σ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση του ΑΟ Ασή Γωνιάς για την επικείμενη ετήσια Γενική Συνέλευση στις 10 του Ιούνη.

«Ο Α.Ο Ασή Γωνιάς καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού ΚΕΠ στην Ασή Γωνιά με τα εξής θέματα:

  1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός.
  2. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο.
  3. Προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική χρονιά από το νέο Δ.Σ. πού θα προκύψει από τη Γενική Συνέλευση.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Μετά την λήξη του φετινού Πρωταθλήματος τυπικοί αλλά και ουσιαστικοί λόγοι επιβάλλουν την ενημέρωση όλων στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την διατήρηση του επιπέδου λειτουργίας της ομάδας μας αλλά και της βελτίωσή της για το καλό των παιδιών και του αθλητισμού στην περιοχή μας. Η ομάδα μας έχει ανάγκη τις προτάσεις μας και την ενεργή συμμετοχή μας για να συνεχίσει να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια, εκπροσωπώντας επάξια το χωριό μας.

Με εκτίμηση το Δ/Σ του Α.Ο Ασή Γωνιάς».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *