2 Φεβρουαρίου 2023

Την Πέμπτη «κλείνουν» οι συμμετοχές του 11ου Γύρου Πόλης Ρεθύμνου

Στην τελική ευθεία εισήλθαν οι προετοιμασίες για τον 11ο Γύρο της Πόλης του Ρεθύμνου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με μεγάλη συμμετοχή, καθώς μέχρι στιγμής οι δηλώσεις των ενδιαφερομένων παρουσιάζουν αυξητική τάση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 στην ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου www.rethymno.gr και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο που επισυνάπτεται: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=10d7fb9da6dbf450a4387064d00b756f

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν επίσης στο Facebook, στα επίσημα προφίλ: Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου και Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί, με δύο παράλληλους αγώνες δρόμου των 5 και 10 χιλιομέτρων, για αθλητές και μη αθλητές. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού των παράλληλων αγώνων θα είναι ο Δημοτικός Κήπος Ρεθύμνου.

Η συμμετοχή στον αγώνα 10χλμ επιτρέπεται σε όσους και όσες είναι γεννημένοι/ες  το έτος 2006 και μεγαλύτεροι/ες.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει να είναι γεννημένοι το έτος 2009 και μεγαλύτεροι/ες.

Επίσης, μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά μικρότερης ηλικίας με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από το γονέα ή τον κηδεμόνα τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σακίδιο μετάλλιο και μπλουζάκι.

Όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τον 11ο Γύρο της Πόλης Ρεθύμνου, αναφέρονται αναλυτικά στην προκήρυξη του αγώνα.

Με κεντρικό σύνθημα «Τρέχω για Βοήθεια» το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, συνδιοργανώνουν τον αγώνα αλληλεγγύης που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και φέτος έχει ως σκοπό αφενός την υποστήριξη των σεισμόπληκτων της περιοχής του Αρκαλοχωρίου, Νομού Ηρακλείου και, αφετέρου στοχεύει στην παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου Ρεθύμνης.

«Το σύνολο των εσόδων θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό στήριξης της περιοχής του Αρκαλοχωρίου.  Με τον τρόπο αυτό, θα βάλουμε όλοι μαζί ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε τα χωριά της Κρήτης να ανακτήσουν και πάλι τις δυνάμεις τους μετά τον καταστροφικό σεισμό» αναφέρει η Οργανωτική Επιτροπή.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *