Τι είπαν Βέλιτς, Καραδάκης στην συνέντευξη τύπου του ντέρμπι

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα για τους προπονητές των δύο Ρεθυμνιώτικων ομάδων μετά από την ολοκλήρωση του τοπικού ντέρμπι στο ΔΑΚ Γάλλου, όπου βρήκε θριαμβεύτρια την Επισκοπή με 6-0 επί του Ρεθυμνιακού.

Ο Νίκος Καραδάκης εμφανώς προβληματισμένος για τις συνθήκες που ήρθε αυτή η βαριά ήττα και την έλλειψη ετοιμότητας ψυχικής αλλά και από άποψη πρακτικής για να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές του σε ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα. Δεν παρέλειψε πάντως να δώσει συγχαρητήρια στην Επισκοπή και να ευχηθεί να κερδίσει την άνοδο στην Football League μέσα από την διαδικασία των μπαράζ. «Συγχαρητήρια στην Επισκοπή για την επιβλητική εμφάνιση και τη νίκη της. Έχει κάτι διαφορετικό αυτή η ομάδα και πανάξια θα είναι πρωταθλήτρια στον όμιλο. εύχομαι να τα καταφέρει και στα μπαράζ και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Football League.

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, εμείς δεν είμασταν έτοιμοι ψυχολογικά, αλλά και για να δώσουμε ένα παιχνίδι σε γήπεδο με φυσικό χόρτο μετά από βροχή. Μια ομάδα έπαιζε και εμείς παλεύαμε να μείνουμε όρθιοι και ήταν κάτι που με στεναχώρησε πολύ. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό μου από το βαρύ σκορ, αλλά με προβλημάτισε η μη ετοιμότητα σε κανένα τομέα. Δεν είχαμε ούτε τα στοιχειώδη πράγματα να ανταπεξέλθουμε στις ορέξεις του αντιπάλου μας.

Πλέον στα δύο επόμενα παιχνίδια παίζεται ουσιαστικά η χρονιά για εμάς και καλούμαστε να βρούμε τις δυνάμεις μας και στον ψυχολογικό και στον σωματικό τομέα για να ανταπεξέλθουμε».

Από την πλευρά του ο Γιάσμινκο Βέλιτς, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και από την σοβαρότητα που επέδειξε στο β’ μέρος παρά το 3-0 του α’ ημιχρόνου. «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη νίκη. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι με μεγάλο σκορ κάτι που θα μπορούσε να είχε συμβεί και στα προηγούμενα παιχνίδια. Δικαιούμασταν να κάνουμε ένα τέτοιο μεγάλο σκορ, έτυχε να είναι έναντι του Ρεθυμνιακού. Τέτοια παιχνίδια πολλές φορές μπερδεύουν τους ποδοσφαιριστές, νομίζοντας πως κάτι είναι εύκολο και φυσικά μπορεί να στραβώσει και να βγεις από τις αρχές του παιχνιδιού σου. Αυτό δεν συνέβη για εμάς σήμερα. Δεν σας κρύβω πως με ικανοποίησε περισσότερο η σοβαρότητα που αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές μου το παιχνίδι κυρίως στο β’ ημίχρονο. Ακολουθούν εξίσου σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια και δεν πρέπει να αποκτάς κακές συνήθειες».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *