20 Απριλίου 2024

Τουρνάκης: «Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα»

Ο 17χρονος δεξιός μπακ του Ρεθυμνιακού Μανώλης Τουρνάκης, την περσινή σεζόν πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στις Εθνικές κατηγορίες με την ομάδα της Σοχώρας. Φέτο η χρονιά ξεκίνησε για αυτόν με τις καλύτερες προδιαγραφές καταφέρνοντας να αγωνιστεί με την ομάδα του σε όλα τα ματς, μέχρι και την διακοπή, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σχολίασε όλα όσα έγιναν στο γήπεδο μέχρι την διακοπή, όσα προβλέπει για την συνέχεια, ενώ  στέλνει σε όλους το δικό του μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας για τις ημέρες που διανύουμε, «απαιτώντας» κάτι λογικό από το νέο έτος.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram , κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube

«Στην προετοιμασία ξεκινήσαμε με διάθεση και αυτοπεποίθηση για μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Η σεζόν άρχισε αρκετά καλά με 2 νίκες και 2 ήττες με τα άτυχα αποτελέσματα να έρχονται στις λεπτομέρειες. Η νέα διακοπή λόγω του Κορονοϊού, ήταν ότι χειρότερο για όλες τις ομάδες. Είχαμε βρει τις ισορροπίες και τα πατήματα μας και προσπαθούσαμε με κάθε τρόπο για την πραγματοποίηση των στόχων που είχε θέσει η κάθε μια από την πλευρά της. Όμως δεν γινόταν αλλιώς, καθώς προέχει πάνω από όλα η υγεία όλων μας. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν όλα πάνε καλά φυσικά θα είναι πιστεύω πολύ διαφορετική από την αρχική. Όλες οι ομάδες είχαν βρει τον ρυθμό τους, που πλέον έχει χαθεί και σίγουρα θα υπάρξει μια διαφορετική εικόνα από όλους στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία, χαρές και να μας φέρει τον νέο καινούριο έτος αυτά που μας πήρε το προηγούμενο. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα και να ξεκινήσουμε ξανά αυτό που όλοι θέλουμε και αγαπάμε. Το ποδόσφαιρο».

 

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *