25 Ιανουαρίου 2021

Τουρνουά Τένις Open «Ρέθυμνο 2015»

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου διοργανώνει για 24η χρονιά το τουρνουά «ΡΕΘΥΜΝΟ», το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του από 14/9 έως 04/10 2015.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ
1. Μονό Ανδρών Open.
2. Μονό Γυναικών Open.
Οι κατηγορίες θα γίνονται αν έχουν κατ’ ελάχιστο 8 συμμετοχές.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει στα δύο (2) νικηφόρα sets, με tie break των επτά (7) πόντων στην ισοπαλία (6–6) games. Σε περίπτωση 3ου set, θα παίζεται Super Tie Break (10 πόντων).
Στο ταμπλό του τουρνουά θα τοποθετηθούν ως seeded οι περσινή οκτάδα του 23ου τουρνουά «Ρέθυμνο 2014».

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Τα 4 γήπεδα green set του Ομίλου στο ΔΑΚ Γάλλου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται:
α) τηλεφωνικά από τους ενδιαφερόμενους στο τηλέφωνο της γραμματείας 2831053070, καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 17:30-21:30
β) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση: [email protected]
Η προθεσμία για την υποβολή δήλωσης συμμετοχής ορίζεται Παρασκευή 11/9 και ώρα 18:00. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται το ονοματεπώνυμο του παίκτη, το έτος γέννησης και το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντος.
Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής ή κακών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ώρα έναρξης και στο πρόγραμμα των αγώνων.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Η κλήρωση θα γίνει δημόσια την Παρασκευή 11-9-2014 και ώρα 20:30 στα γραφεία του Ομίλου μας και μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Προσέλευση 15 λεπτά πριν από την ώρα έναρξης του κάθε αγώνα. Σε περίπτωση καθυστέρησης πάνω από 15 λεπτά από την ώρα έναρξης ο αγώνας θα κατακυρώνεται στον αντίπαλο. Αγώνας που έχει κλειστεί ,για τυχόν αλλαγή μέρας και ώρας πρέπει να συναινέσουν και οι 2 παίκτες. Αν κάποιοι αθλητές έχουν σοβαρό πρόβλημα προσέλευσης συγκεκριμένες μέρες και ώρες παρακαλούνται να το δηλώσουν κατά τη δήλωση συμμετοχής. Για τους συμμετέχοντες από άλλη περιοχή (εκτός νομού), η διοργάνωση θα προσπαθεί να τους βάλει να παίξουν τις ίδιες ώρες.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 15€ . Απαραίτητη η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης ή υπεύθυνης δήλωσης.
ΔΕΞΙΩΣΗ: Η ημέρα και η ώρα της δεξίωσης θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Θα ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των αγώνων από την ιστοσελίδα μας www.oar.gr από το facebook Όμιλος Αντισφαίρισης Ρεθύμνου – Rethymno Tennis Club, ή θα τηλεφωνείτε στην γραμματεία.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Υπεύθυνος αγώνων ορίζεται ο κ. Τσαγλιώτης Μανόλης , Επιδιαιτητής αγώνων ορίζεται ο κ. Λυρής Γιώργος, Γραμματεία αγώνων ορίζεται η κα. Πατεράκη Νικολέττα.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *