Τούνα και Ρόκας στην Ακαδημία του ΑΟ Άρη Ρεθύμνου

«Δύο δυνατές προσθήκες ανακοίνωσε ο Άρης, καθώς η Εύη Τούνα και ο  Μανώλης Ρόκας έρχονται να προστεθούν στο προπονητικό team των ακαδημιών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΟ Άρη.

Η Εύη Τούνα είναι πτυχιούχος  κοινωνιολογίας με εμπειρία από πρωταθλητισμό και αξίες τις οποίες υπηρετεί και θέλει να μεταλαμπαδεύσει στα νέα παιδιά. Στις πρώτες τις δηλώσεις έδειξε ότι είναι έτοιμη για την νέα της πρόκληση, «Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος της ιστορικής ομάδας του Άρη Ρεθύμνου και όλοι μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Στην ομάδα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ για την ανάπτυξη των ακαδημιών μας και πάνω σε αυτό θα στηρίξουμε την εξέλιξη των παιδιών. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να δουλέψω με τα παιδιά .Τέλος,  Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Πλατή και τη διοίκηση για την προσέγγιση και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου».

Από την άλλη ο Μανώλης Ρόκας έρχεται ως μια δυνατή προσθήκη στην ακαδημία του Άρη, καθώς από τα χέρια του έχουν περάσει πολλά ταλαντούχα παιδιά που αυτή την στιγμή κοσμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει ξαναπεράσει από αυτό το πόστο, αφού πριν από δύο χρόνια ήταν στην ομάδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις  δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει ξανά: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που 2 χρόνια μετά επιστρέφω στην ακαδημία του Άρη όπου θα συνεργαστώ με φίλους και ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν και που θέλουν να εξελίσσονται καθημερινά. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η ακαδημία διαρκώς “μεγαλώνει” αφού ο κόσμος αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια. Εγώ από την μεριά μου δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω τόσο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της όσο και τα παιδιά στο να αποκτήσουν σωστές βάσεις και νοοτροπία σαν άνθρωποι και σαν αθλητές».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM
}