Το “ευχαριστώ” της ΕΚΑΣΚ

Η Κρήτη είχε για μία ακόμη φορά την ευκαιρία να φιλοξενήσει μία μεγάλη διοργάνωση της FIBA, με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών να πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Χανιά.
Για αυτόν τον λόγο η ΕΚΑΣΚ εξέδωσε ανακοίνωσε, μέσω της οποίας ευχαρίστησε όλους όσους συνεισέφεραν στην άρτια διεξαγωγή του τουρνουά, αποδεικνύοντας ξανά πως το νησί μας μπορεί να σταθεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της δείχνουν. «Η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ Νέων Ανδρών, ολοκληρώθηκε  τη περασμένη Κυριακή με ένα ονειρεμένο φινάλε και την Εθνική Ελλάδος να κατακτά τη κορυφή της Ευρώπης. Κατά κοινή ομολογία το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα διοργανώθηκε στο νησί μας με άψογο τρόπο, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι η Κρήτη μπορεί και φέρνει σε πέρας οργανώσεις υψηλότατου  επίπεδου. Για την επίτευξη της επιτυχίας αυτής συνέβαλαν πολλοί παράγοντες του νησιού στους οποίους η ΕΚΑΣΚ οφείλει από καρδίας ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί:

  1. Την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη.
  2. Τις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου Ρέθυμνου και Χανιών.
  3. Τους Δήμους Ηρακλείου, Χανιών και Ρέθυμνου και ιδιαιτέρως τους Δημάρχους κ. Βασίλη Λαμπρινό κ. Τάσο Βάμβουκα και κ. Γιώργο Μαρινάκη.
  4. Την Αστυνομική Επιθεώρηση Κρήτης και τις Αστυνομικές Διευθύνσεις, Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου.
  5. Τις διευθύνσεις και τους υπαλλήλους των κλειστών γυμναστήριων στα ΄΄Δύο Αοράκια΄΄, στο Πανεπιστήμιο, στον Κλαδισό και στο Μελίνα Μερκούρη στο Ρέθυμνο.
  6. Τον Ερυθρό Σταυρό σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά καθώς και την εθελοντική ομάδα «Φίλιος Ζευς».
  7. Τους Διαιτητές και τους Κριτές των συνδέσμων της Κρήτης.
  8. Το Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» .

 

Ξεχωριστές ευχαριστίες οφείλει στους χορηγούς αυτής της διοργάνωσης που σε εποχές δύσκολες  αναγνώρισαν την προσπάθεια και συνέβαλαν τα μέγιστα υλικά στην πραγματοποίηση της:

ΚΑΦΕ ΔΑΝΔΑΛΗ

ΣΥΝΚΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

MOBILAC

GRECOTEL

ANEK LINES

BLUE STAR FERRIES

ΟΜΙΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ  ΟΤΕ

HYUNTAI ΗΚ ΑΕΒΕ

Η ΕΚΑΣΚ  καταθέτει την ευγνωμοσύνη της και τις ευχαριστίες της στους εθελοντές από όλη τη Κρήτη, που αυθόρμητα συμμετείχαν στη προσπάθεια και φρόντισαν να διαφημιστεί για ακόμα μια φορά η Κρητική φιλοξενία σε όλη την Ευρώπη.

Χωρίς τη πολύτιμη βοήθεια τους είναι βέβαιο ότι δεν θα είχαμε πετύχει τους υψηλούς στόχους της διοργάνωσης.

Τέλος το χειροκρότημα όλων μας, αξίζει στον φίλαθλο κόσμο του νησιού, που γέμισε τα γήπεδα,  αγκάλιασε τις προσπάθειες όλων των παιδιών και απέδειξε ότι η Κρήτη ξέρει να τιμά το ευ αγωνίζεστε».

Κάντε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Plugin by:aAM