5 Δεκεμβρίου 2022

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και ο Ορισμός των Ημιτελικών Κυπέλλου ΕΠΣΡ

Επισημοποιήθηκε η τροποποίηση του προγράμματος της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου που συμπαρέσυρε και την Β’ κατηγορία, ενώ η Επιτροπή πρωταθλήματος & Κυπέλλου ΕΠΣΡ προχώρησε στον ορισμό των διπλών αναμετρήσεων στα Ημιτελικά του Κυπέλλου Ρεθύμνου.

Όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το Rethymnosports.gr, η ΕΠΣΡ τροποποίησε το πρόγραμμα και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τα 5 από τα 6 εξ’ αναβολής παιχνίδια που εκκρεμούν, με την 23η αγωνιστική να μεταφέρεται για το διήμερο 26-27/3. Τα ντέρμπι Άρης-Πέραμα και Αστέρας Ρ.-Ρεθυμνιακός ορίστηκαν να διεξαχθούν το Σάββατο 19/3, ενώ την Κυριακή 20/3 ορίστηκαν τα παιχνίδια Ερμής Ζωνιανών-ΟΦ Αρμένων, Ψηλορείτης-Λιβάδια και Φοίνικας-ΕΑΠ. Αυτές οι αλλαγές συμπαρέσυραν τα προγραμματισμένα παιχνίδια για την 16η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας, με το Απόλλων-Γεράκια να μεταφέρεται Σάββατο 19/3 (16.00) στους Αρμένους, ενώ οι αναμετρήσεις Μέλαμπες-Φλόγα Ρουστίκων (Ρεθύμνου) και Λίβας-ΑΓΟΔΑ (Αρμένους) να διεξάγονται στις 12.00 αντί στις 16.00 το απόγευμα.

Αναφορικά με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου αυτοί θα διεξαχθούν τα διήμερα 23-24/3 και 30-31/3 ώστε να γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού που θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Αρμένων πιθανότατα το Σάββατο 30 Απριλίου.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 19-20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σάββατο 19 Μαρτίου (16.00)

(20η) Άρης Ρεθύμνου – Αστέρας Περάματος (Μισιρίων).

(20η) ΑΟΝ Αστέρας – Ρεθυμνιακός (Ρεθύμνου).

Κυριακή 20 Μαρτίου (16.00)

(14η) Ερμής Ζωνιανών – ΟΦ Αρμένων (Ζωνιανών).

(22η) Ψηλορείτης – Λιβάδια (Φουρφουρά).

(22η) Φοίνικας – Ε.Α.Π. (Σελλίων).

 

Εκκρεμεί ο Ορισμός

(20η) Λιβάδια – Ε.Α.Π.

 

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΡ

Τετάρτη 23 Μαρτίου

16.00 Άρης Ρεθύμνου – Αστέρας Περάματος (Μισιρίων).

Πέμπτη 24 Μαρτίου

16.15 Ερμής Ζωνιανών – Ρεθυμνιακός (Ζωνιανών).

Τετάρτη 30 Μαρτίου

16.00 Αστέρας Περάματος – Άρης Ρεθύμνου (Αλφάς).

Πέμπτη 31 Μαρτίου

16.15 Ρεθυμνιακός – Ερμής Ζωνιανών (Ρεθύμνου).

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Β’ ΕΠΣΡ

Σάββατο 19 Μαρτίου

16.00 Απόλλωνας – Γεράκια Γερανίου (Αρμένων).

Κυριακή 20 Μαρτίου

12.00 Μέλαμπες – Φλόγα Ρουστίκων (Ρεθύμνου).

12.00 Λίβας – ΑΓΟΔΑ/Παναρκαδικός (Αρμένων).

 

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΣ Ρεθύμνου αναφέρει:

«ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Σε πολύ καλό κλίμα, συναίνεσης και κατανόησης της διαμορφωθείσας κατάστασης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14-03-2022 στα γραφεία της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, συνάντηση μεταξύ της Επιτροπής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου ΕΠΣΡ και εκπροσώπων από 12 σωματεία της Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ, αποτελούμενη από τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ ΕΠΣΡ κ. ΧΝΑΡΗ Τίτο και τα μέλη της, κ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ Χαράλαμπο και κ. ΚΑΝΑΚΑΚΗ Γεώργιο, ανέπτυξαν τον προγραμματισμό τους για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προς τους εκπροσώπους των σωματείων. Τα σωματεία-μέλη μας που εκπροσωπήθηκαν και ανέπτυξαν τις απόψεις τους σε αυτή τη συνάντηση ήταν: ΑΟ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΑΟ ΣΠΗΛΙΟΥ, ΑΕ ΑΤΣΙΠ-ΠΡΙΝΕ, ΑΟ ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, ΑΕ ΔΟΞΑ ΠΛΑΤΑΝΕ, ΑΓΣΣΝ ΦΟΙΝΙΚΑΣ, ΑΟ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ, ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ, ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ, ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, ΑΟ ΛΙΒΑΔΙΩΝ.

Το παρόν έδωσε επίσης η Ταμίας του ΔΣ της ΕΠΣΡ κα ΝΤΟΡΜΠΑΡΗ-ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Κατερίνα και ο πρόεδρος της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΣΡ κ. ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ Κυριάκος.

Η πρόταση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ήταν να οριστούν το ΣΑΒΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 τα εξ’ αναβολής παιχνίδια (με μοναδική εκκρεμότητα το ΛΙΒΑΔΙΑ-ΑΕ ΑΤΣΙΠ-ΠΡΙΝΕ που θα οριστεί με νεότερο έγγραφο μας), ώστε από το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 26-27 ΜΑΡΤΙΟΥ να ξεκινήσει η κανονική ροή του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης με την διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής. Παράλληλα, προτάθηκε η ολοκλήρωση των ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ μέσα στον ΜΑΡΤΙΟ, με τον προγραμματισμένο τελικό στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΜΕΝΩΝ, πιθανότατα να μεταφέρεται για το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, αμέσως μετά το πέρας της Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. Οι ημερομηνίες είναι ιδιαίτερα πιεστικές, με τον προγραμματισμό της ΕΠΣΡ να κατευθύνεται στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ως τις 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022.

Τα σωματεία-μέλη μας δείχνοντας κατανόηση της διαμορφωθείσας κατάστασης συμφώνησαν ΟΜΟΦΩΝΑ στις προτάσεις της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ & ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΡ, τις οποίες καλούμαστε να υλοποιήσουμε, αρχής γενομένης με την αποστολή του τροποποιημένου προγράμματος για το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 19-20 ΜΑΡΤΙΟΥ, αλλά και τον ΟΡΙΣΜΟ των ΔΙΠΛΩΝ παιχνιδιών της ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ του ΚΥΠΕΛΛΟΥ σε έγγραφο που σας επισυνάπτεται.

Αναφορικά με την τροποποίηση του προγράμματος των επόμενων ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ θα ενημερωθείτε το αμέσως επόμενο διάστημα με νεότερο έγγραφο μας».

1 Σχόλιο

 1. ΚΡΙΝΟΣ

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
  ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ….ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ…..ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΥ !
  ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΣΙ;;;;;
  ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΜΑ & ΑΡΗΣ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ , Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑ……..

  Απάντηση

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *