20 Απριλίου 2024

Το Ρέθυμνο Futsal «δάγκωσε» την Κόμπρα!

Πολύ γρήγορα το Ρέθυμνο Futsal άφησε πίσω του την ήττα μεσοβδόμαδα από τον Δούκα και έφυγε με μια σπουδαία νίκη από το Κλειστό του Βύρωνα, απέναντι στον ΑΠΣ Κόμπρα για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League.

Έτσι οι Ρεθυμνιώτες έβαλαν τους πρώτους τους βαθμούς στο «σακούλι» για φέτο στην προσπάθεια τους για μια καλύτερη συνέχεια στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο έκανε στην εστία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας το Αντώνης Παπαδάκης, ο οποίος αγωνίζεται και στο κλασικό ποδόσφαιρο στην ομάδα του ΑΟΝ Αστέρα.

Στην αναμέτρηση, η Κόμπρα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 3’ με τον Τζουμάκη, για να απαντήσει το Ρέθυμνο με τον Μάκινεν στο 8’. Ακολούθησαν δυο σημαντικά γκολ από τον Γκεοργίβε στο 24’ και το δεύτερο προσωπικό του Μάκινεν 33’, δίνοντας «αέρα» δυο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Η παίκτες της Αθηναϊκής ομάδας, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 με τον Κοντογιάννη στο 34’, σκορ που έμεινε με το φινάλε της αναμέτρησης.

Ρέθυμνο Futsal (Π. Δελημιχάλης): Παπαδάκης, Κυριακόπουλος, Πίρε, Μάκινεν, Μπραχιμάϊ, Ραχωβίτσας, Παπαϊωάννου, Γκεοργίεβ,  Γεωργακόπουλος, Παπάς, Σκεπετζάκης, Ζαχαριόγλου, Συρίγος.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *