Το Ρέθυμνο Futsal επιστρέφει στην Β’ Εθνική Σάλας

Η απόφαση πάρθηκε και το Ρέθυμνο Futsal επιστρέφει στην ενεργό δράση… μετά από διάλειμμα ενός χρόνου.

Στις 30 Ιουνίου η συνάντηση του ιδιοκτήτη της μοναδικής ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της Κρήτης Δημήτρη Καλογεράκη, με τον πρόεδρο της ΠΕΠΣΣ Νίκο Αυλωνίτη κύλησε σε πολύ καλό επίπεδο και αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις λύθηκε η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους το προηγούμενο διάστημα.

Η παραπάνω είδηση προέκυψε με τον πλέον επίσημο τρόπο, με την διοίκηση του Ρέθυμνο Futsal να ανακοινώνει με χαρά την επιστροφή στην δράση με την ακόλουθη ανακοίνωση. «Περασμένα Ξεχασμένα και προχωράμε…

Σπουδαία συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ του ηγέτη του Rethymno Futsal Καλογεράκη Δημήτρη , και του Προέδρου της ΠΕΠΣΣ Αυλωνίτη Νικολάου την Πέμπτη 30 Ιουνίου.

Σε κλίμα ενωτικό με διάθεση και από τις 2 μεριές να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους.

Συζήτησαν για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου Σάλας στην Ελλάδα , τη σπουδαία δουλειά που έγινε ειδικά τον τελευταίο χρόνο στην ανάπτυξη του αθλήματος με την υπογραφή του προέδρου της Ένωσης.

Τη σπουδαία προοπτική που έχει το Rethymno Futsal να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στη ανανεωμένη Β Εθνική με τη συμμετοχή  ομάδων από όλη τη χώρα , αλλά και του Παναθηναϊκού που θα ξεκινήσει από τη Β Εθνική και αποτελεί δέλεαρ για όλες τις ομάδες που θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο μαζί του!

Ο κύριος Αυλωνίτης τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει όλες τις ομάδες της επαρχίας ειδικά στο κομμάτι των μετακινήσεων , ενώ ο Δημήτρης Καλογεράκης από τη μεριά του υποσχέθηκε , ότι το Rethymno Futsal θα πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη του futsal στην Κρήτη , ξεκινώντας από τα πρωτάθλημα υποδομής και πιο συγκεκριμένα από την κατηγορία Κ9!

Αμφότεροι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο , ενώ έπειτα από αυτή την συνάντηση ο Καλογεράκης Δημήτρης επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Rethymno Futsal για 14η συνεχή χρονιά στις εθνικές κατηγορίες του ποδοσφαίρου Σάλας ως η μοναδική ομάδα από ολόκληρη την Κρήτη!!».

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *