Το Σάββατο στην «μάχη» του Πανελληνίου πρωταθλήματος U19 στην Πρέβεζα οι Αστρινάκης/ Σπιταδάκης

Το Σάββατο 7 Αυγούστου θα ανοίξει η αυλαία της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος juniors στη κατηγορία εφήβων-νεανίδων (Κ19) στη Πρέβεζα.

Η διοργάνωση είναι η τελευταία για το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα juniors και θα διεξαχθεί στις όμορφες εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες της περιοχής, την Κυανή ακτή.

Στο «Preveza Juniors Final U19» θα λάβουν μέρος οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας καθώς και όσοι διακρίθηκαν στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα (Regional) των Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΠΕ. Συγκεκριμένα στα ταμπλό των αγώνων περιλαμβάνονται ομάδες από Αττική, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Θράκη, Κεντρική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Δυτική Ελλάδα και την διοργανώτρια Πρέβεζα.

Για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι…. ακολουθήστε το Rethymnosports.gr στο Instagram κάντε LIKE στο Facebook και εγγραφή στο YouTube

Οι Ρεθυμνιώτες και πρωταθλητές Κρήτης, Δημήτρης Αστρινάκης και Γιάννης Σπιταδάκης θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Πρέβεζας, όπου αποτελεί πρόκληση για τους δυο νεαρούς αθλητές, καθώς στην κατηγορία τους συμμετέχουν, τρία δίδυμα που έχουν κατακτήσει μετάλλιο στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούνιορς και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα Ελλάδας στη Πρέβεζα στη κατηγορία Κ19. Συγκεκριμένα, οι Θεοφάνης Εκμεκτσόγλου, Λεωνίδας Πετρόπουλος νικητές του OPEN στη Βάρκιζα, οι Χρήστος Γκοτζίδης, Ισίδωρος Παπάζογλου που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο OPEN στην Αλεξανδρούπολη και οι Κυριάκος Κεσκίνης, Ανδρέας Κοντοστάθης που μετρούν φέτος δύο πρωτιές σε Λάρισα και Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.

Οι δυο Αθλητές θα ταξιδέψουν το πρωί της Παρασκευής για την Πρέβεζα συνοδευόμενοι από τον προπονητή Κώστα Σπιταδάκη.

Απαντήστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *